Z nagradno igro NK Domžale in Domžalca do brezplačnih vstopnic za četrtkovo tekmo proti Freiburgu

Nogometni klub Domžale je z odličnimi predstavami v kvalifikacijah za evropsko ligo poskrbel, da bo Slovenija znova deležna pravega nogometnega spektakla. Po zmagah proti Flori iz Talina in islandskemu Valurju, se bodo dvakratni slovenski prvaki v 3. krogu kvalifikacij pomerili s članom elitne nemške Bundeslige, Freiburgom. Zgodovinski dvoboj bo v četrtek, 3. avgusta 2017, ob 21:05 na ljubljanskem stadionu Stožice. Vstopnice so že v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventima. Nekaj brezplačnih vstopnic bomo podelili tudi mi v naši nagradni igri, ki jo pripravljamo v sodelovanju z Nogometnim klubom Domžale.

Domžalčani so že lani poskrbeli za pravi nogometni spektakel v Stožicah. Pred rekordnim številom gledalcev na domači tekmi rumenih, zbralo se jih je kar 8.458, so z 2:1 premagali sloviti West Ham. Še danes je to edina zmaga kateregakoli slovenskega kluba proti članu angleške Premier lige.

NAGRADNA IGRA
V naši nagradni igri, ki jo pripravljamo v sodelovanju z Nogometnim klubom Domžale bomo podelili 3×2 vstopnici za četrtkovo tekmo proti Freiburgu, ki bo potekala v ljubljanskih Stožicah. Odgovoriti pa morate na naslednjo vprašanje: S kakšnim rezultatom so lani domžalski nogometaši v Stožicah premagali sloviti West Ham?

Odgovore pošljite na e-naslov klik@domzalec.si do srede, 2. avgusta 2017, do 24 ure. Izmed vseh pravilnih odgovorov bomo izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli po dve brezplačni vstopnici.

NAKUP VSTOPNICE

VSTOPNICE REDNA PRODAJA ODRASLI
Nogometni klub Domžale se je za prodajo vstopnic dogovoril s podjetjem Eventim, kar pomeni, da si lahko dragoceni košček papirja že zagotovite na njihovih prodajnih mestih. Cena vstopnice na dan tekme znaša 20 evrov, v predprodaji, torej do vključno srede, 2. avgusta, pa 15 evrov.

VSTOPNICE REDNA PRODAJA OTROCI
Za najmlajše navijače smo pripravili posebej ugodno ponudbo, saj vas bo vstopnica za otroke do vključno 14. leta starosti v predprodaji stala le 5€, na dan tekme pa 10€.

LASTNIKI BREZPLAČNIH NAVADNIH IN VIP LETNIH VSTOPNIC
Lastnike brezplačnih navadnih in VIP letnih vstopnic naprošamo, da do torka, 1. avgusta med 10. in 16. uro v klubskih prostorih prevzamete vstopnico, ki vam bo omogočila brezplačen vstop na tekmo.

LASTNIKI PLAČLJIVIH LETNIH VSTOPNIC
Nogometni klub Domžale bo tudi letos prav posebej nagradil lastnike plačljivih letnih vstopnic. Obračun med Domžalami in Freiburgom si boste ogledali v prestižni VIP loži stadiona v Stožicah. Naprošamo vas, da svojo vstopnico prevzamete v klubskih prostorih do torka, 1. avgusta med 10. in 16. uro.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: NK Domžale
Tagi