Vroča Italija

Igea Marina je Italijansko obmorsko mesto poleg Riminija. Tam se vsako leto julija zberejo Karate-Do mojstri različnih nacij, seveda največ italijanskih predstavnikov na čelu s Senseiem Gianpetrom Groselijem 8. Dan, Sensei Paolom Lusvardijem 7. Dan in japoncem Shihan Masaru Miura 9. Dan, tehničnim direktorjem SKIF organizacije.

Kakovostna zasedba glavnih vodečih, privabi tja športnike iz vse Evrope, Amerike in Azije. Čudežna, do potankosti fizikalno obdelana tehnika Shihan Miure, da slutiti, da je to Karate-Do za nadaljne generacije. Sensei Lovrenc Kokalj glavni inštruktor Atoma iz Domžal, se seminarja udeleži vsako leto in tudi to leto je od 11. do 14. 7. 2013 v znoju užival med množico belih kimon in navsezadnje med prijatelji, ki so si nesebično delili znanje in izkušnje. Makaroni nekaj časa ne bodo glavna jed saj se karateisti domžalskega Atoma odpravljajo na 26. Karate-Do Camp v Izolo, kjer je domžalčan Lovrenc Kokalj eden glavnih učiteljev Karateja.

Karate Društvo Atom iz Domžal oktobra letos organizira veliki mednarodni Karate-Do turnir za že 7. pokal Domžal
Pričakuje se okoli 10 sodelujočih držav tako, da bo v Hali KC v Domžalah še posebno v finalnem delu, ki bo na sporedu ob 16.00 uri kaj videti. Predstavili se bodo tudi različni borilni športi ZZBŠ Slovenije. Da bo turnir na najvišjem nivoju je Sensei Kokalj v goste povabil mednarodnega japonskega inštruktorja Shihan Manabu Murakamija 7. Dan, ki bo v Domžalah dva dni prej vodil Karate-Do seminar.
Ali bo tudi tokrat pokal ostal doma? Turnir je odprtega značaja.

Društvo Atom obvešča vse, ki bi želeli vaditi Karate-Do, da se jim lahko pridružijo že v avgustu, posebno pa v septembru, ki bo mesec velikega vpisa in pridobitev novih svežih moči.

Več si lahko preberete na www.karatedomzale.com

Avtor: ZENMEDIA
Tagi