»VasClassico« Pred vrati Finale pokala MNZ Ljubljana! NK Kalcer Radomlje : NK Roltek Dob

Danes ob 17. uri bo na nogometnem razporedu Športnega parka v Radomljah večni derbi dveh starih znancev, sosedov in večnih rivalov, Radomljanov in Dobljanov, ki bo odločil, kdo bo dvignil visoko proti nebu svojo prvo lovoriko v letošnji sezoni. "Mlinarji", ki bodo odšli v "zeleni ring" s terensko prednostjo, tako je namreč odločil žreb, so zagotovo prepričani, da bo pokal "ostal d…oma", saj so vodilna ekipa 2. SNL in jim "stavnice" vse bolj pripisujejo končno ligaško zmago ter uvrstitev v najvišji rang tekmovanja, tj. 1. SNL.

Vendar pa jim nasproti stojijo nogometaši, ki jim zmage na ti."VasClassicu" nikakor niso tuje. Še več, "Modri" iz Doba imajo več, kot odlično statistiko proti "Mlinarjem" (8 zmag, 2 remija, 2 poraza) in so prepričani, da bodo pokal odnesli s seboj.

Že sama uvrstitev obeh ekip v veliki Finale pokala ima določeno "težo", saj sta se s tem dosežkom obe ekipi že uvrstili v POKAL SLOVENIJE, najvišje nogometno pokalno tekmovanje v državi.

Danes bo torej znano, kdo bo dodal piko na "i" v tem tekmovanju, zmaga pa bo toliko slajša, saj bodo "padli" večni rivali!

Avtor: Gregor Horvatič; Foto: NK Roltek Dob
Tagi