Druga zaključna žogica za Radomljane

Zaradi tehničnih težav danes odpade spletni prenos tekme 2. SNL med Triglavom in Radomljami. Hvala za razumevanje.

Pred igralci v drugi slovenski nogometni ligi sta le še dva kroga, ki bosta dala več odgovorov. Od tega, katera ekipa se bo preselila ligo nižje, katera se bo prebila v dodatne kvalifikacije za uvrstitev v prvo ligo in tisto najpomembnejše: kdo bo na koncu dvignil pokal za naslov prvaka. Boj je v vseh kategorijah še odprt, v boju za prvaka pa najbolje kaže prav ekipi Kalcer Radomlje.

Radomljani imajo namreč dva kroga pred koncem na lestvici pet točk prednosti pred Aluminijem in šest pred ptujsko Dravo ter tokratnimi nasprotniki, ekipo Triglava. V primeru zmage ali neodločenega izida bi si Radomljani tudi matematično zagotovili naslov najboljše ekipe in si ponovno izborili vstopnico za prvo ligo. Tokrat se v kader za tekmo vračata branilec Rok Jazbec in kapetan Igor Barukčič, ki sta srečanje prejšnjega kroga izpustila zaradi kazni. Veseli tudi vrnitev napadalca Luke Gajiča, ki je dobršen del spomladanske sezone izpustil zaradi poškodbe. Trener Dejan Djuranović tokrat ne bo mogel računati na kaznovanega Gala Primca, ki je zbral štiri rumene kartone.

V ekipi kranjskega Triglava težav s kaznovanimi igralci nimajo. V prejšnjem krogu so slavili na Ptuju in se tako prebili pred Dravo. Ekipi sta sicer izenačeni po točkah, a so Orli boljši v medsebojnih tekmah. Prav tako so Kranjčani slavili na prvih dveh medsebojnih tekmah z Radomljani, obakrat pa je bil rezultat 2-0. Prepričani smo, da bo šlo tokrat rumenim bolje. Motivacija je na vrhuncu, saj je nagrada še kako mamljiva: pokal najboljšega in nastopanje v prvi ligi. Igralci so popolnoma osredotočeni na tekmo in na končni uspeh, svoje pa bodo nedvomno dodali še navijači, na čelu z Mlinarji.

26.kolo II. SNL
sobota, 14. maj ob 17h:
Triglav Kranj – Kalcer Radomlje
Športni center Kranj
Sodniki: Marko Lacković (glavni sodnik), Uroš Benc, Bojan Šinkovec (pomočnika).
Delegat: Vladimir Vavpetič.

Avtor: NK Radomlje; Foto: NK Radomlje
Tagi