V ŽIVO: 2. krog 2. SNL: Kalcer Radomlje : Zarica Kranj (1:0)

Kalcer Radomlje : Zarica Kranj (1:0)

Žal so nevihta in tehnične težave povzročile en kup nevšečnosti, zato prenos ni deloval. Bo pa deloval naslednjič. Se učimo!

Na našem portalu si lahko v živo iz Športnega parka Radomlje ogledate srečanje drugega kola 2. SNL med Kalcer Radomlje in Zarica Kranja. Debitanti med drugoligaško druščino so v prvem krogu remizirali proti mestnemu tekmecu Triglavu, derbi pa si je ogledalo 750 gledalcev.

Zarica je star znanec Kalcer Radomelj, saj sta se velikokrat pomerili na pripravljalnih tekmah, v prejšnji sezoni pa so rdeči iz Kranja dvakrat igrali tudi proti radomeljski B ekipi, saj sta ekipi skupaj igrali v 3. SNL center. Trener Janez Zupančič  v tem krogu lahko računal tudi na Mateja Peternela, ki v preteklem krogu ni smel igrati zaradi kazni iz prejšnje sezone. Tokrat nasproti Radomljanom stojita tudi Gašper Božič in Ervin Smajić, ki sta v preteklosti že nosila rumeni dres. Božič se je v Zarico preselil pred začetkom sezone, Smajić pa je za Radomljane igral med letoma 2012 in 2014. Klub so med drugim pred sezono okrepili: Darko Djukić, Matic Sever, Nejc Križaj, Žiga Jurhar, Djordje Kalabić, Andrej Jurinič, Nik Palek, David Frelih (posoja, NK Bravo) in Cristian Andrea Blejdea (posoja Domžale).

Radomljani po točki v Veržeju (2-2) težav s kaznimi nimajo, Manjkalo pa nekaj poškodovanih igralcev (Zukić, Florjančič …). Tekmo, ki se je začela ob 17.30, sodi sodniška trojka na čelu z Romanom Glažarjem, pomagata pa mu Aleš Skok in Janez Bezjak, delegat na srečanju pa je Matjaž Bohinc.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: NK Radomlje; Video: Miro Pivar
Tagi