V uvodu sezone Virjani pokazali, kdo je glavni na vasi

Najmodrejša ekipa NK Roltek Dob je na uvodni tekmi veteranskega prvenstva lige MNZ Ljubljana gostovala pri najmodrejših sosedih na Viru, kjer je morala veteranom NK Vir čestitati za “minimalno” zmago z 1:0. Gol za Virjane je v 62. minuti dosegel Damir Kajtazovič.

Nova sezona se je začela tudi v veteranski ligi MNZ Ljubljana, Virjani pa so za uvod gostili sosede iz Doba. Tekma med veteranskima ekipama NK Vir in NK Roltek Dob ima vedno poseben naboj in svoj čar, saj je v igri tudi rivalstvo za primat in za nogometni prestiž.

Virjani so si na tekmi priigrali več priložnosti, med drugim se je kar dvakrat sam pred vratarjem Dobljanom, Matjažem Avbljem znašel Primož Marn, a je “NeyMarnu” z odlično obrambo vratar “Avbi” to obakrat preprečil. Ni pa mogel preprečiti edinega gola na tekmi, saj ga je domači napadalec Damir Kajtazovič v 62. minuti malce “presenetil” in ga s strelom z velike razdalje uspel premagati.

Tudi “najmodrejši” iz Doba, ki so na 1. tekmi letošnje sezone nastopili v malce “okrnjeni” postavi”, so si priigrali nekaj lepih priložnosti, še najlepšo je imel Aljaž Gasior, ko se je z domačim vratarjem Žigom Bučinelom srečal “1 na 1”, a mu je spretni Bučinel strel z neposredne bližine uspešno ubranil.

Na spletni strani NK Roltek Dob so zapisali, da je za veteransko ekipo uspešno debitiral Jure Rogelj, za kar mu v klubu čestitajo in mu želijo čim več uspešnih nastopov. »Zahvala in pohvala tudi “Le Chef-u” klubske kuhinje NK Vir. Konrad Mandelj je namreč poskrbel za okrepčilo po tekmi in to tako, kot se spodobi. Hvala Kondy,« so še zapisali na spletni strani nogometnega velikana iz Doba.

Miha Ulčar; Foto: G.H., Press NK Roltek Dob

Komentarji uporabnikov
Tagi