V Športni park Radomlje prihaja Josip Iličić CUP!

Športni park Radomlje se bo v nedeljo, 27. maja 2018, premierno spremenil v prizorišče velikega mednarodnega turnirja – Josip Iličić CUP 2018, za kategoriji U9 in U10. Skozi dan se bo na igriščih športnega kompleksa razvrstilo kar 48 ekip, katere bo prišel pozdravit sam Josip Iličić – Jojo. Navzoči bodo deležni tudi nagovora selektorja slovenske reprezentance – Matjaža Kavčiča in domžalskega župana – Tonija Dragarja!

Na igriščih Športnega parka Radomlje bo v nedeljo tako ponovno zelo živahno. Številnim deškim slovenskim  ekipam, med katerimi bodo svoje znanje prikazale tudi tri ekipe domačih RUMENIH BOJEVNIKOV, se bo pridružilo tudi moštvo deklic ŽNK Radomlje ter gostje iz tujine – k nam prihaja italijanska prvoligaška Atalanta in ŠN 1. gol iz Rijeke.

Vzporedno s turnirjem bo potekal tudi Dan odprtih vrat NK RADOMLJE, na katerem bo poskrbljeno za bogat spremljevalni športni program. Na Številnih športnih postajah bodo otroci, tudi v spremstvu naših olimpijskih športnikov lahko preizkušali svoje spretnosti, pri tem osvajali štampiljke in se na koncu v žrebu potegovali za DRES IN NOGOMETNE ČEVLJE S PODPISOM gosta dneva –  JOSIPA ILIČIĆA!

Otroci se bodo tako lahko pomerili v tekmovanju v nogometnem žongliranju, streljanju v nogometno tarčo, v prostih metih na koš in v tekmovanju v  odbojih teniške žogice. Lahko bodo kolesarili z olimpijcem Andrejem Hauptmanom in veslali z olimpijcem Iztokom Čopom. Spretnostni poligon bodo lahko premagovali v spremstvu olimpijske biatlonke Tadeje Branković,  se bodo pomerili v tekmovanju v FIFI 2018 (Playstation), hokejskem poligonu, streljanju z NERF pištolami in v hitrosti strela žoge. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, ki bodo lahko skakali na napihljivem skakalnem gradu in igrali velikanski 4 v vrsto. Vse udeležence pa bo čakala tudi stojnica Panini, kjer bodo lahko izmenjevali  sličice za Svetovno nogometno prvenstvo v Rusiji! Prav tako ne bo manjkal BOGAT SREČELOV, osvežilni sladoled, sladke palačinke in odlične dobrote z žara!

LEPO VABLJENI NA PRAZNIK ŠPORTA V RADOMLJE!

Avtor: Gala Andrić Rebolj; Foto, video: NK Radomlje

Tagi