V Pirueti kotalkarsko sezono pričeli z zmagami

Kot uvodno tekmovanje za začetek kotalkarske sezone je bilo 16. marca mednarodno tekmovanje v umetnostnem kotalkanju v Renčah, ki je med drugim štelo za točkovanje v tekmovanju Pokal Slovenije 2019.

Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalci in tekmovalke domžalskega kotalkarskega kluba Pirueta. Tekmovanje je potekalo v disciplini obveznih likov. To je zelo zahtevna disciplina, zaradi tega se takšnega tekmovanja lahko udeležijo tisti tekmovalci, ki tudi vadijo omenjeno disciplino.

Tekmovalke Piruete so se odrezale odlično, saj sta na najvišjo zmagovalno stopničko stopili Katarina Hribar in Tamara Golmajer, na drugo stopničko se je povzpela Izabela Deisinger, v kategoriji mlajših deklic pa je Taja Cerar stopila na tretjo stopničko stopila in osvojila bronasto medaljo.

V klubu sedaj izvajajo tudi vadbo z najmlajšimi kotalkarji, prav tako se je klub odločil, da bo vzgajal nove zainteresirane deklice in dečke, ki jih kotalkanje, predvsem umetnostno izredno zanima. Še vedno je veliko zanimanje za rekreativno kotalkanje, ki že poteka, zato vabimo vse zainteresirane, da se udeležijo vadbe oziroma se prijavijo na tovrstno rekreativno dejavnost.

Avtor: KK Pirueta; Foto: KK Pirueta

Komentarji uporabnikov
Tagi