V Peking? Ni potrebno, pridite v Domžale!

Atletski miting »MLADI ASI ATLETIKE 2015«

Atletsko društvo AS bo organiziral 2. atletski miting MLADI ASI ATLETIKE. Domžalski stadion, za katerega opravičeno lahko trdimo, da je rekorder v slovenskem merilu po številu prireditev (nogomet,atletika) bo tokrat gostil atlete vseh generacij.

Prireditev bodo v soboto, 29. Avgusta 2015, ob 9.30 odprli najmlajši, ki bodo sodelovali na MAVRIČNEM TEKAŠKEM POLIGONU. Mojca Grojzdek s sodelavci ŠAD Mavrice je pripravila prijetem program za najmlajše, ki bodo sami ali v spremstvu staršev opravili zahtevno tekaško nalogo in v nadaljevanju za to tudi nagrajeni. Nadaljevali bodo atleti vseh kategorij v disciplinah tekov, skokov in metov.

Za konec pa se bodo mladim atletom pridružili še rekreativni tekači, katere čaka zahtevna preizkušnja teka na 10.000 m. Tekaški forum, največji promotor rekreativnega teka v Sloveniji se je z veseljem odzval povabilu k sodelovanju na naši prireditvi.

Več kot 300 atletov bo obogatilo naš program. Naš cilj pa ni vabiti samo aktivnih atletov. Zato smo program mitinga priredili vsem generacijam, najmlajšim, tako predšolski in šolski mladini, rekreativcem in vsem vam spoštovani občani.

Vabljeni kot aktivni udeleženci, kot prostovoljci pri organizaciji in seveda kot gledalci, saj je bodočim AS-om na poti do vrhunca vsaka spodbuda še kako dobrodošla.

Kot je zapisano v naslovu. Ni potrebno v Peking na ogled svetovnega prvenstva. Atletski dogodek lahko spremljate tudi v Domžalah.

Več informacij o mitingu na spletni povezavi: www.atletskodrustvoas.si in elektronskem naslovu info@atletskodrustvoas.si

Dobrodošli, v soboto na stadionu, v mestu športa, Domžalah!

V fotogaleriji pa si lahko pogledate utrinke iz lanskoletne prireditve.

Avtor: AD AS; Foto: arhiv AD AS
Tagi