V nedeljo bodo nogometaši NK Kalcer Radomlje prvič zaigrali v prvi ligi!

Pričetek Prve lige Telekom Slovenije 2014/15 je tik pred vrati. Prvič bo v prvi ligi zaigralo člansko moštvo NK Kalcer Radomlje in sicer v nedeljo, 20. julija 2014, ob 18. uri, ko se bodo Radomljani v zgodovinski tekmi na domžalskem stadionu pomerili z Luko Koper. Organizatorji na tej prvi tekmi pričakujejo kar lepo število nogometnih navdušencev ter navijačev njihovega kluba. Kako pa je z vstopnicami, tako sezonskimi, kot tudi enkratnimi?

Za vse so na voljo sezonske vstopnice po ceni 50€. S sezonsko vstopnico si bo mogoče ogledati vse domače tekme NK Kalcer Radomelj v prvi ligi in Pokalu Slovenije, vse domače tekme članske B ekipe, ki nastopa v 3. SNL center in pokalu MNZ ter tekme ŽNK Radomelj (ligaške in pokalne tekme). Na ta način boste prihranili več kot 70% denarja pri nakupu vstopnic. Vstopnice za posamezno tekmo bodo enake, kot v radomeljskem Športnemu parku – 5€ za obiskovalce in 3€ za obiskovalke. Otroci do 14. leta starosti imajo prost vstop.

Za tiste najbolj goreče navijače pa je na voljo tudi navijaška – mlinarska sezonska vstopnica, ki velja 20€. Z njo bo mogoč vstop na vse tekme (kot velja pri sezonski vstopnici za 50€), vendar bo z njo vstop mogoč samo na prostor, ki je vnaprej rezerviran za navijaško skupino Mlinarji.

Vsi, ki ste sezonske vstopnice že naročili, jih boste lahko prevzeli na dan prve tekme proti Luki Koper. Prevzeli jih boste lahko na blagajni ob vhodu na stadion. V izogib gneči ob prevzetju vstopnic v NK Kalcer Radomlje svetujejo, da se na tekmo odpravite nekoliko prej. Tekma na stadionu v Domžalah se začne ob 18. uri. Vabljeni vsi ljubitelji in ljubiteljice nogometa, še zlasti vsi, ki držite pesti za NK Kalcer Radomlje, še sporočajo iz NK Kalcer Radomlje.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Tagi