V Klubu borilnih veščin Domžale razglasili najboljše v letu 2015

V začetku meseca januarja so imeli v Klubu borilnih veščin Domžale 12. redni letni Občni zbor kluba, kjer so organi kluba predstavili poročila o delovanju v preteklem letu in program dela za leto 2016. Po predstavitvi poročil in planu dela za tekoče leto, je sledila še razglasitev najboljših tekmovalk in tekmovalcev ter najbolj prizadevnih članic in članov kluba v letu 2015.

Naziv naj rekreativke za leto 2015 si je prislužila Kristina Pavlič, ki je bila prisotna na vseh dejavnostih kluba. Naj rekreativec je postal Andrej Vodlan, ki si je ta naziv prislužil z veliko srčnostjo in 100 odstotno udeležbo na treningih. Naziv Naj tekmovalke si je prislužila Teja Mihelčič, mladinska državna prvakinja, ki je kljub vsem njenim poškodbam, pokazala vso svojo borbenost in vztrajnost. S svojim pozitivnim tekmovalnim duhom je Naj tekmovalec za leto 2015 postal Jan Gajšek, državni mladinski prvak in tretji na Svetovnem kickboxing pokalu v Italiji. Naj članica in član leta 2015 pa sta postala Petra Žejavec in Anže Merič-Krnc, za njuno predano delo v klubu.

Za tekmovalke in tekmovalce Kluba borilnih veščin Domžale tudi na začetku leta 2016 ni počitka, saj jih kmalu čaka kar nekaj atraktivnih tekmovanj, zato redno obiskujejo treninge, kjer pripravljajo na polno. Že konec meseca januarja jih v Italiji čaka Evropski pokal v kickboxingu in sicer v kadetski, mladinski in članski konkurenci. Prav tako boks tekmovalke in tekmovalke čakajo tekme v 4. boks ligi v kadetski, mladinski in članski konkurenci BZS v Slovenji.

V Klubu borilnih veščin Domžale vabijo vse, ki jih zanima kickboxing in klasični boks rekreativcev, da se jim pridružijo na njihovih treningih. Urnik vadbe si lahko ogledate na facebook strani Klub borilnih veščin Domžale.

 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: KBV Domžale
Tagi