V Klubu borilnih veščin Domžale niso samo odlični športniki temveč tudi pridni učenci, dijaki in študentje

Člani Kluba borilnih veščin Domžale niso samo odlični športniki, temveč tudi pridni učenci, dijaki in študentje. Izmed slednjih sta dva športna šampiona Tamara Švajger in Žiga Štiftar včeraj diplomirala. Tradicija kluba je tudi, da na njihovih treningih pogosto sodelujejo tudi športniki iz drugih panog ter vsi ostali, ki izrazijo željo po kickboxing ali boks treningu.

V Klubu borilnih veščin Domžale so imeli v četrtek zvečer prijateljski rekreativni boks trening s selekcijami U17 in U19 Nogometnega kluba Dob ter mladinkami in članicami PGD Dob. Z različnimi rekreativnimi vajami boksa so se udeleženci vseh treh društev dodobra spotili na treningu ter si ojačali telo in duha.

Že v uvodu smo zapisali, da so dobri športniki tudi pridni učenci, dijaki in študentje. Športna šampiona iz Kluba borilnih veščin Domžale Tamara Švajger in Žiga Štiftar sta včeraj uspešno diplomirala. Tamara je diplomirala na Fakulteti za komercialne in poslovne vede v Celju. V svoji športni karieri pa je poleg ostalih rezultatov osvojila naslednja odlična rezultata: 7-kratna državna članska kickboxing prvakinja in 3. mesto na Evropskem prvenstvu v Skopju v Makedoniji. Žiga pa je diplomiral na Bridge Business College v Sydneyu v Avstraliji. V svoji športni karieri je poleg ostalih rezultatov dosegel naslednja odlična rezultata: 3-kratni mladinski kickboxing prvak, 1. mesto na Evropskem prvenstvu v Ticinu v Italiji.

Čestitke obema za uspešno diplomiranje tudi z naše strani!

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi