V Društvu Šola zdravja izvedli plavalni tečaj za začetnike – neplavalce

Društvo Šola zdravja je v minulih dneh za svoje člane ter občane Domžal in okoliških občin organiziral plavalni tečaj za začetnike – neplavalce, ki je potekal na domžalskem bazenu. Tečaja se je udeležilo sedem udeležencev, ki so se zabavali in v prijetnem vzdušju osvajali osnovne plavalne tehnike.

Kot so sporočili iz Društva Šola zdravja, bodo tečajniki v mesecu avgusti še bolj poglobili svoje osvojeno plavalno znanje. Tečaj je vodila Gaja iz Plavalnega društva Domžale.

Na domžalskem bazenu se pred vročino lahko ohladite že zjutraj

V Društvu Šola zdravja vas vabijo, da se že zjutraj ohladite na domžalskem bazenu. Voda ima ob 9. uri zjutraj 25 stopinj, je čista in na bazenu so sami. Zato izkoristite možnost in priložnost, ki se vam ponuja v občini Domžale. Po vodeni vadbi, ki jo vodi Vid, se lahko še dobro na plavate pred uradnim odprtjem bazena. Ohladitev pred vročino poteka vsak dan od ponedeljka do petka ob 9. ure zjutraj. Vadba odpade, če je temperatura zraka ob 8. uri zjutraj pod 18. stopinj in v primeru padavin. Cena 0,00 eur, obvezna je letna karta. Vadba poteka v času obratovanja kopališča v plavalni sezoni 2017.

Projekt poteka v sodelovanju Društva Šole zdravja, Zavoda za šport in rekreacijo Domžale ter izkušenim vaditeljem športne rekreacije.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Brigita Grubič
Tagi