V Domžalah se je začela sezona drsanja

S prihodom čarobnega decembra bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji zimskih športov. Na pokritem drsališču v Športnem parku Domžale se je namreč že začela sezona drsanja, ki bo potekala vse do konca meseca februarja prihodnje leto. Zato le poiščite svoje drsalke in se podajte na led.

Tako kot vsako leto, se je tudi letošnja sezona drsanja v Športnem parku v Domžalah začela z uradnim odprtjem in sicer v četrtek, 4. decembra 2014.  Odprtja so se udeležili tudi župan Občine Domžale Toni Dragar, podžupanja mag. Renata Kosec in direktor Zavoda za šport in rekreacijo Domžale mag. Janez Zupančič. V uvodu sta Dragar in mag. Zupančič spregovorila nekaj besed, nato so se na ledeno ploskev podali drsalci Šole drsanja iz Bleda in mladi hokejisti, ki so obiskovalcem prikazali svoje spretnosti. Po zaključku uradnega programa pa so se na ledeno ploskev podali tudi obiskovalci, ki so drsali ob odličnih ritmih glasbene skupine Imset.

Na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale so nam povedali, da bo drsališče v Športnem parku Domžale odprto predvidoma do konca februarja 2015. Obiščete ga lahko od ponedeljka do petka, od 15. do 19. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 10. do 19. ure. Drsanje je brezplačno za vse občane občine Domžale.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi