Uroš Juračič, dosedanji predsednik ŽNK Radomlje odhaja na Nogometno zvezo Slovenije

Nogometna zveza Slovenije je sporočila, da s 1. aprilom 2018, delo sekretarja ženskih nogometnih reprezentanc in koordinatorja ženskega nogometa na krovni nogometni zvezi prevzema Uroš Juračič, dosedanji predsednik Ženskega nogometnega kluba Radomlje, bivši nogometni vratar in sekretar Nogometnega kluba Radomlje.

Zaradi nastopa novega delovnega mesta na krovni nogometni zvezi, je Uroš Juračič podal odstopno izjavo z mesta predsednika Ženskega nogometnega kluba Radomlje, vodilno vlogo v klubu pa je po odločitvi izvršnega odbora do naslednjih volitev prevzela aktualna podpredsednica Andreja Leskovšek McQuarrie. Poleg dela sekretarja ženskih nogometnih reprezentanc Slovenije, bo Uroš Juračič v okviru tehničnega sektorja NZS opravljal tudi delo koordinatorja ženskega nogometa.

Po zaslugi Uroša Juračiča je Ženski nogometni klub Radomlje v šestih letih delovanja postal pomemben člen na slovenski nogometni sceni. Že kmalu po ustanovitvi so dosegli oziroma presegli praktično vse cilje, ki so si jih zadali ob ustanovitvi. Postavili so tudi najštevilčnejšo otroško in mladinsko žensko nogometno šolo v Sloveniji, poleg tega pa izvajajo krožke dekliškega nogometa na sedmih osnovnih šolah v naši okolici. Odlično se je prijelo tudi mednarodno tekmovanje za deklice UKI CUP, katerega se vsako leto udeleži več ekip. Članska ekipa je jesenski del prvenstva končala na prvem mestu, tega mesta pa se po zaslugi odlične ekipe in igre nogometašic, držijo tudi v spomladanskem delu prvenstva, kjer iz tekme v tekmo navdušujejo.

V ŽNK Radomlje se Urošu Juračiču zahvaljujejo za vse, kar je postoril za njihov klub v šestih letih. Andreji Leskovšek McQuarrie pa izrekajo dobrodošlico na položaju v.d. predsednice kluba. Čestitkam Urošu za novo delovno mesto in nove izzive se pridružuje tudi naše uredništvo, saj je Uroš sodelavec našega portala, kjer skrbi za tehnično podporo.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca, ŽNK Radomlje

Komentarji uporabnikov
Tagi