Tudi vi lahko podprete Ženski nogometni klub Radomlje. To bi bilo svetovno!

Še nekdaj dni bo potrebno počakati, da se bo Zemlja ponovno začela vrteti in da se bo življenje spravilo v normalne tirnice. Govorimo o Svetovnem nogometnem prvenstvu, ki je večji del zemljanov za dober mesec dni dobesedno priklenil pred televizijske ekrane.

V Trgovski skupini Mercator so v času Svetovnega prvenstva v nogometu pripravili poseben projekt, ki bo ob pomoči kupcev, ki bodo kupovali označene izdelke, sodelovali v akciji in pomagali lokalnim nogometnim klubom do nagrade 3.000 €.

V Ženskem nogometnem klubu Radomlje tako naprošajo starše, navijače in vse prijatelje njihovega kluba, da jim pomagate z namenitvijo njihovega glasu. Finančna sredstva jim bodo še kako prišla prav, saj imajo v klubu več kot 100 deklet različnih starosti, ki trenirajo nogomet. Ob tem je potrebno povedati, da dekleta vseh selekcij dosegajo izjemne rezultate, kar je sad odličnega dela kluba.

Akcija traja od 1. junija do 16. julija 2014, v vsaki medobčinski nogometni zvezi pa bodo tistemu nogometnemu klubu, ki mu bodo kupci namenili največ glasov, namenili donacijo v vrednosti kar 3.000 evrov! Skupaj bodo po celotni Sloveniji nagradili kar 9 lokalnih nogometnih klubov, zato bi bilo enkratno, če bi bil eden izmed klubov Ženski nogometni klub Radomlje.

PODPRITE ŽENSKI NOGOMETNI KLUB RADOMLJE IN JIM POMAGAJTE DO DONACIJE V VREDNOSTI 3.000 €

Ena koda = en glas

Ob nakupu določenih izdelkov (seznam izdelkov najdete na: http://www.mercator.si/si/naj-sosed/podpirati-nogometna-drustva-je-svetovno/izdelki/) prejmete kupone z unikatnimi kodami, s katerimi lahko na spletni strani http://www.mercator.si/si/naj-sosed/podpirati-nogometna-drustva-je-svetovno/glasuj/ podprete Ženski nogometni klub Radomlje (spadajo pod MNZ Ljubljana). Izdelki so na prodajnih mestih označeni s posebnim označevalcem. Ena prejeta koda pomeni en glas za njihov nogometni klub – moj, tvoj, naš klub – Ženski nogometni klub Radomlje.

Za pomoč in podporo se vam v ŽNK Radomlje najlepše zahvaljujejo!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: ŽNK Radomlje
Komentarji uporabnikov
Tagi