Tudi v Domžalah se bo zdaj igralo na Curryjev pogon!

V Helios Sunse iz nemške Bundeslige prihaja ameriški organizator igre, nekdaj tudi soigralec Kyla Caseya na Harvardu, 25-letni Brandyn Curry, so danes sporočili iz uprave domžalskega barvarskega kluba.

186 cm visoki organizator igre je zadnji dve sezoni preživel v Evropi. Najprej je bil na Nizozemskem državni prvak z Den Boschem z odličnih 14,3 točk, 4,3 skokov in 4,9 podaj na tekmo ter ob tem pobral tudi naziv MVP končnice prvenstva, v pretekli sezoni pa je igral v močni nemški Bundesligi za Eisbären Bremerhaven, za katerega je v povprečno 15 minutah na tekmo dosegal 3,9 točke in 2,0 podaji.

"Navdušen sem, da bom prihajajočo sezono igral v dresu Helios Sunsev, predvsem pa me veseli, da bomo ponovno združil moči s soigralcem s Harvarda Kylom Caseyem. Komaj čakam močne tekme v Fibini Ligi prvakov in ABA Ligi, naredili pa bomo tudi vse, da navijače in mesto še enkrat razveselimo z vrhunskim rezultatom v domačem prvenstvu," je ob sklenitvi sodelovanja povedal Brandyn Curry.

V Domžalah se išče še ena okrepitev pod košem, že zdaj pa je jasno, da se bo v nekdanji Hali komunalnega centra, zdaj Športni dvorani Domžale, pod vodstvom trenerja Jakše Vulića igrala hitra, atraktivna košarka, kjer bodo svoj prostor na parketu iskali tudi številni mladi košarkarji klubskega podmladka, so še v današnji izjavi za javnost zapisali v Helios Suns.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Helios Suns
Komentarji uporabnikov
Tagi