Tudi v Domžalah je pred vrati sezona ameriškega nogometa

Sezona ameriškega nogometa je pred vrati, saj se začenja se Avstrijska liga, v kateri se bodo domžalski Tigri letos borili za preboj v končnico v AFL Div2. Prvi nasprotnik bo Salzurbg Ducks, ekipa, ki jo dobro poznajo že iz lanske sezone. Tigri so letos pripravljeni bolj kot kadarkoli prej, za seboj imajo še več treningov, pred seboj pa še večjo zagnanost.

V ekipo Domžale Tigers so se uspešno vključili tudi nekateri novi igralci, ki jih bomo na igrišču lahko spoznali že to nedeljo, 25. marca 2018, ob 14. uri v Športnem parku Domžale. Pričakujemo pa lahko zanimivo in napeto tekmo, kakršnih smo se navadili že v lanski sezoni.

»Poleg atraktivnega dogajanja na igrišču in navijanja za naše tigre, bodo zvesti člani našega kluba pripravili tudi zanimiv spremljevalni program. Med polčasom bodo potekale družabne igre in srečelov, na voljo bodo tudi stojnice z navijaškimi rekviziti ter hrano in pijačo,« pravijo v domžalskem taboru Tigrov.

Prepričani so, da bo spomladansko sonce v naslednjih dneh ogrelo ozračje v Domžalah, zagotovo pa ga bodo v nedeljo razgreli igralci ameriškega nogometa: »Pridite torej v Športni park Domžale in si oglejte zanimivo tekmo Domžale Tigers – Salzburg Ducks ter s svojim navijanjem pomagajte domači ekipi do zmage.«

Dogajanje lahko spremljate trudi na socialnih omrežjih facebook in instagram, odmeve s tekme si boste lahko prebrali v novih “Zapisih iz Jungle” prihodnji teden.

Miha Ulčar; Foto: Domžale Tigers

Tagi