Tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale odlični na 36. tradicionalnem turnirju Slovenia Open

V Zagorju se je v soboto, 2. novembra 2019, odvijal že 36. mednarodni Grand Prix kickboxing turnir Slovenia Open, na katerem so se tekmovalci pomerili v treh disciplinah: Point-fightingu, Light-contactu in Kick-lightu. Najstarejšega kickboxinga turnirja v Evropi so se udeležili tudi tekmovalci Kluba Borilnih veščin Domžale, ki so osvojili pokal in tri medalje.

Na 36. tradicionalnem turnirju Slovenia Open v Zagorju je tokrat sodelovalo 442 tekmovalcev iz 64. klubov iz Slovenije, Avstrije, Italije, Hrvaške, BiH, Makedonije … Zadovoljivo formo in izjemno borbenost so na turnirju prikazali mladi tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale. Gaja Šalamun je v konkurenci Kick-lighta med mladinkami in članicami (-65 kg) osvojila 1. mesto in zlati pokal, Mark Patrik Keržan je v konkurenci Point-fightinga (+32 kg) med dečki osvojil peto do osmo mesto, Žana Hribar je v konkurenci Point fighta (+60 kg) med starejšimi kadetinjami osvojila 3. mesto, ravno tako 3. mesto je v konkurenci Kick-lighta (+65 kg) med mladinkami in članicami osvojila Gaja Hribar.

Nad zadovoljivo formo domžalskih tekmovalk in tekmovalca je bil vidno zadovoljen njihov trener Marjan Bolhar, ki je vsem izrekel čestitke za izjemno borbenost, ki so jo prikazali na turnirju.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale

Tagi