Tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale dosegli zgodovinski uspeh

Včeraj so se s tekmovanja v Italiji vrnili tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale v Kickbox-u. Tekmovalce so pred Osnovno šolo Dob pričakali starši in prijatelji ter trener Marjan Bolhar.

Svetovna organizacija Wako World Association of Kickboxing Organization, je že pričela sezono 2013 in sicer s prvim mednarodnim tekmovanjem: Europski kickboxing pokal imenovan Golden glove, ki se je odvijal 19. in 20. januarja v Italiji v kraju Mareno di Piave. Tekmovanja se je udeležilo 115 klubov iz 20 evropskih držav ter okoli 1000 tekmovalcev. Udeležila se ga je tudi mala skupinica tekmovalcev Kluba borilnih veščin Domžale in dosegli so zgodovinski uspeh na tem prestižnem tekmovanju.

Na tem tekmovanju sta  Andrej Repnik in Aljoša Šlebir osvojila 1. mesto, vsak v svoji konkurenci. Andrej v članski kategoriji -65 kg (dve zmagi) in Aljoša v članski konkurenci -75 kg (dve zmagi , dve predaji).

Drugo mesto je v kadetski kategoriji osvojil Jaka Selan Vidergar +47 kg (dve zmagi , en poraz), tretje mesto pa je v članski kategoriji +80 kg, osvojil Blaž Leben (ena zmaga, en poraz). Ostali so se pa morali zadovoljiti z 5. mesti, kajti konkurenca je bila res močna.

Teja Mihelčič je osvojila 5 .mesto v kadetski kategoriji -50 kg, prav tak rezultat  je dosegla Hana Mihelčič v kadetski kategoriji -46 kg in Jan Kresnik v kadetski kategoriji -37 kg.

Iskrene čestitke k izjemnemu uspehu vsem tekmovalcem in trenerju Marjanu Bolharju.

 

Avtor: Janez Ravnikar
 

Tagi