Športni klub Špica – nov domžalski klub borilnih veščin

Od septembra dalje imamo v Domžalah nov športni klub. Športni klub Špica vodita bivša tekmovalca v borilnih športih, ki sta svoje uspehe dosegala na domačem in mednarodnem nivoju. Treningi potekajo na OŠ Roje, na njih se lahko pobližje spoznate z udarjalnimi borilnimi veščinami, ki vključujejo boksarsko tehniko in nožne brce po vseh višinah. Celovita telesna vadba, ki zajema mišice celega telesa, krepi telesno vzdržljivost, moč, koordinacijo, hitrost in gibljivost. Tehniko borilnega športa boste znali povezati v smiselno celoto, osvojili obrambne tehnike in spoznali športna pravila borjenja.

Vadba je namenjena vsem, tako moškim kot ženskam, ki bi se radi naučili borilnega športa, spoznali nekaj novega in ohranjali svojo telesno pripravljenost. Naša trenerja vadbo prilagodita, da bo primerna tako nadaljevalnim skupinam, kot tudi popolnim začetnikom.

Zakaj borilni športi? Borilni športi zajemajo vadbo celotnega telesa, izboljšujejo gibalne sposobnosti, dvigujejo samozavest in izboljšajo kontrolo gibanja. Poleg izboljšanja gibalnih sposobnosti boste spoznali osnovne in naprednejše samoobrambne tehnike in trenirali v spodbujajočem timu.

Kdaj in kje? Na OŠ Roje, Kettejeva 15, 1230 Domžale. Ob torkih od 20.00 do 21.30 in nedeljah od 19.00 do 20.30.

e-mail: klub.spica@gmail.com

instagram: sportni_klub_spica

fb: Športni klub Špica

tel: 031 345 415

Športni klub Špica

Tagi