Spet bo veselo – festival Rada igram nogomet v Kamniku!

Ženski nogometni klub Radomlje in Nogometna zveza Slovenije organizirata festival RADA IGRAM NOGOMET, IN TI? Vabimo vse deklice in dekleta, da se nam pridružite! Ne bom vam žal!

Ker se radi zabavamo, ker obožujemo nogomet in ker smo se imeli na zadnjem igralnem dnevu res super, vas ponovno vabimo v našo družbo. Tudi tokrat vam obljubljamo veliko zanimivih iger in spretnostnih poligonov. Naučili vas bomo, kako pravilno podati žogo in streljati na gol, nato pa se boste v nogometu pomerile s svojimi prijateljicami. Na dogodku se boste lahko fotografirale z najboljšimi slovenskimi nogometašicami, dobile njihov podpis, na koncu pa si boste lahko ogledale še tekmo deklic U11 ŽNK Radomlje, ki se bodo pomerile s fanti NK Virtus.

KDAJ? V četrtek, 18. 5. 2017, ob 17.00.

KJE? V Športnem parku Virtus na Duplici pri Kamniku. (Radomeljska cesta 18, 1241 Kamnik).

KDO? Deklice in dekleta do 15 leta, ki imajo rada šport in zabavo. Vabljene ste vse, začetnice in že izkušene nogometašice, s seboj lahko pripeljete tudi prijateljice, sestre in sošolke.

KAJ POTREBUJEM S SABO? Športna oblačila in obutev, plastenko vodo. Ne pozabi si speti las!

PRIJAVA? marika.prosek@znk-radomlje.si ali 041 427 678.

INFORMACIJE ZA STARŠE: Festival bo trajal približno eno uro. Vse udeleženke prejmejo darilce, udeležba je seveda BREZPLAČNA. V primeru slabega vremena bo festival prestavljen za teden dni, na četrtek, 25. 5. 2017. Prijave z imenom, priimkom in letnico rojstva udeleženke sprejemamo na marika.prosek@znk-radomlje.si ali na 041 427 678. Zaželeno je, da napišete še kontaktno telefonsko številko in elektronski naslov enega od staršev, da vas lahko v primeru slabega vremena pravočasno obvestimo o spremembi termina.

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje
Komentarji uporabnikov
Tagi