Smučarsko društvo Domžale organiziralo 25. državno prvenstvo v veleslalomu in slalomu za mlade

Smučarsko društvo Domžale je včeraj in danes organiziralo že 25. državno prvenstvo v veleslalomu in slalomu za kategoriji U14 in U16, v Kranjski Gori. Njihovi tekmovalci so se v težkih razmerah odlično spopadli s progo in dosegli lepe rezultate.

Nika Murovec je postala državna prvakinja v veleslalomu in slalomu za kategorijo U14, Kaja Slabajna in Urban Slak Piskar sta dosegla 13. mesto, Tjaša Kunavar 16. mesto, Živa Mesar 19. mesto in Gaja Škofic Mezgolits 21. mesto. V kategoriji U16 pa je Liza Rženičnik zasedla 15. mesto, Zala Svete 18. mesto in Andraž Zalokar 20. mesto. Tadej Koncilja pa je na žalost odstopil.

V Smučarskem društvu Domžale so še zapisali, da so se odlično odrezali tudi njihovi otroci v Črni na Koroškem, kjer so tekmovali na državnem prvenstvu kategorije U12. Eva Kapus je dosegla odlično 5. mesto, Hana Cencelj 20. mesto, Vid Škofic Mezgolits 36. mesto in Klemen Pustotnik 44. mesto.

»Čestitke vsem našim tekmovalcem, hkrati pa se lepo zahvaljujemo vsem pokroviteljem in vsem delavcem, ki so tako ali drugače pripomogli pri izvedbi tekmovanja v Kranjski Gori!«, so še zapisali v Smučarskem društvu Domžale.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Smučarko društvo Domžale
Tagi