Smučarski navdušenci in vsi Sončki, v soboto, 17. decembra, se bo začela Šola smučanja Bodental

Šola smučanja Bodental v organizaciji Športnega društva Sonček se že tradicionalno začenja v tretjem vikendu decembra ter poteka ob vikendih in dela prostih dnevih. Smučišče je še posebej zanimivo, saj je od mejnega prehoda Ljubljen oddaljen le 10 km in je primerno za smučarje vseh starosti z različnim smučarskim predznanjem. Šola smučanja Bodental je tako lahko sestavljena iz različnih programov, za najmlajše je organiziran program za prve korake na snegu, za starejše smučarje pa nadaljevalni in izpopolnjevalni programi. 

Športno društvo Sonček je za najmanjše, ki bodo naredili prve korake na snegu, pripravilo Mini šolo smučanja. Program se izvaja individualno na tekoči preprogi, ki je posebno prilagojena učenju začetnikov. 

Za vse, ki so prve korake že naredili, so v Športnem društvu Sonček pripravili Malo šolo smučanja. Starši imajo na razpolago 18 smučarskih dni. Lahko se odločijo za paket 10 ali 5 smučarskih dni.

Za vse otroke, ki smučajo že več kot 3 leta, pa je Športno društvo Sonček pripravilo Program smučar, ki vključuje prosto smučanje z vajami, poligoni in rekviziti, smučanje na kratkih smučeh SL in VSL ter VSL postavitve. Termine za treninge, ki so za udeležencem vedno zanimivi, bo društvo vnaprej napovedalo. Za starše, ki svoje otroke pripeljejo na smučišče in si prav tako želijo izpopolnjevati svoje znanje, pa je športno društvo pripravilo Šolo carvanja za starše ali individualno učenje smučanja in bordanja. V okviru smučišča Bodental pa so na voljo tudi zanimive in različno zahtevne proge za tek na smučeh.
Pridružite se Sončkom, ki že komaj čakajo na začetek Smučarske šole Bodental.  

Avtor: Tina Drolc za ŠD Sonček
Tagi