Slobodan Vuk v rumenem do 2018

Nogometni klub Domžale in Slobodan Vuk sta podaljšala medsebojno sodelovanje. Novopečenega očka, ki je sina Svena povil na prvi dan novega leta, je stara pogodba vezala do konca letošnje sezone, s podpisom nove pa bo član rumene družine najmanj do konca sezone 2017/2018.

26-letni napadalec je bil član dvakratnih državnih prvakov že v mlajših selekcijah, ob Kamniško Bistrico pa se je vrnil junija 2010. V članskem moštvu je odigral 99 prvenstvenih tekem in dosegel 29 golov, kar ga uvršča na četrto mesto večne klubske lestvice strelcev v slovenskem državnem prvenstvu. V ostalih tekmovanjih je 180 centimetrov visoki nogometaš odigral še 15 tekem in dosegel 2 gola. Leta 2011 se je z Domžalami veselil naslova pokalnega prvaka in zmagovalca Superpokala.

''Slobodan Vuk je naš član že pet let in z njegovimi igrami smo zelo zadovoljni. Veseli smo, da smo se dogovorili za podaljšanje sodelovanja. V minulem letu je pokazal visoko raven igre, hkrati pa mu je uspelo sestaviti daljše obdobje brez poškodb, ki so bile njegova največja težava v preteklosti. Pred kratkim je postal očka, tako da se je tudi na osebnem področju ustalil. Nanj zelo resno računamo in je na dobri poti, da z vrha večne lestvice strelcev spodrine Zlatana Ljubijankića,'' je ob podpisu nove pogodbe povedal športni direktor Matej Oražem. Vuk je v Domžalah že peto sezono in prav v vsaki se je vpisal med strelce. V tekočem tekmovalnem letu je s petimi goli drugi strelec svoje ekipe. 

Ob tem dodajmo, da Ousseynou Ndiaye ni več član Nogometnega kluba Domžale. 23-letni Senegalec je bil v Domžale posojen s strani Diambars academy, a sta se obe strani dogovorili za predčasno prekinitev sodelovanja. Krilni napadalec je v rumenem dresu odigral tri tekme, eno prvenstveno in dve pokalni.

Avtor: Grega Krmavnar; Foto: Lado Vavpetič (NK Domžale)
Tagi