Skupina Domžale – drevored 88 lip je obeležila 5. obletnico delovanja

Danes zjutraj  je skupina, ki se imenuje » Domžale – drevored 88 lip, ki deluje v okviru Društva Šola zdravja, praznovala peto obletnico obstoja. V ta namen se je zbralo več kot sto rekreativk in rekreativcev, ki so prišli v Športni park Domžale, kjer so se pod vodstvom dr. Nikolaya Grishina razgibali.

Po jutranji telovadbi je sledila pogostitev, nato pa so se najbolj zagreti telovadci in telovadke podali na pohod po rekreacijski poti ob Kamniški Bistrici, kjer so si ogledali lokacije, kjer telovadijo tri njihove skupine: drevored 88 lip, Vir in Radomlje.

Naj spomnimo, da v občini Domžale (ob 8.00 uri) potekajo jutranje telovadbe v naslednjih skupinah, ki se jim lahko pridružite: Skupina Domžale (na travi, v drevoredu 88 lip), Skupina Športni park Domžale (Športni park Domžale), Skupina Paviljon (Park ob stavbi občine Domžale)  Skupina Domžale – Stob (na koncu Vodovodne ceste, na začetku Mengeškega polja), Skupina Dob (ob nogometnem igrišču), Skupina Ihan (na rokometnem igrišču poleg nogometnega), Skupina Radomlje (med dvema mostovoma ob Kamniški Bistrici), Skupina Vir pri Domžalah (na travnatem nogometnem igrišču poleg fitnesa na prostem).

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi