Savate klub Domžale na državnem savate prvenstvu

V nedeljo 15. septembra 2019, se je Savate klub Domžale skupaj z ostalo močno savate konkurenco udeležil državnega savate prvenstva. Klub je bil zastopan v največjem številu, saj so bili poleg tekmovalcev prisotni tudi ostali člani kluba, ki so svojo pomočjo in navijanjem pripomogli k najboljšemu vzdušju v ekipi.

Po razlagi pravil in ogrevanju se je tekma začela s slovensko himno v izvedbi Alena Kostiča. Tekmovalci so prikazali izjemno borbenost. Prvi so svoje znanje in veščino pokazali začetniki, sledili pa so jim kadeti in člani. Savate klub Domžale je z državnega savate prvenstva odnesel dve zlati medalji in kar nekaj diplom za 2., 3. in 5. mesta.

Pregled uvrstitev začetnikov, kadetov in članov Savate kluba Domžale:

  • Začetniki: 1. mesto Nik Čelan, 2. mesto Jošt Novak, 3. mesto Alen Kostič
  • Kadeti: 1. mesto Staš Podbevšek, 2. mesto Nastja Urbanija, 3. mesto Gaja Napotnik, 3. mesto Bor Kolmanič, 5. mesto Timotej Strnad, 5. mesto Tim Zakrajšek
  • Člani +80: 3. mesto Bojan Rusjan, 5. mesto Mirko Šoštaršič, 5. mesto Andraž Rojc
  • Člani -80:  3. mesto Andrej Breznik, 5. mesto Andrej Burja

Poleg tega da so odlični borci, pa so naši člani dokazali, da so tudi izvrstni sodniki, za kar gre zahvala našemu trenerju Bojanu Rusjanu, ki je bil svojimi bogatim znanjem in izkušnjami nepogrešljiva podpora na tekmovanju. Hvala tudi organizatorju prvenstva, Slovenski savate zvezi, za odlično organizirane borbe in dobro počutje tekmovalcev. Zahvala tudi Občini Domžale za nenehno spodbudo naše športne aktivnosti in tudi vsem, ki ste pomagali pri izvedbi tekme in pa seveda vsem navijačem za nenehno spodbudo tekmovalcev.

V kolikor vas zanima trening francoskega boksa v Savate klubu Domžale, ste vabljeni na trening vsak torek, sredo in četrtek od 17:30 do 19:30 v mali telovadnici OŠ Venclja Perka Domžale. Novo sezono borilnega športa Savate smo začeli septembra, oktobra organiziramo mesec brezplačne vadbe, kjer dobiš vse potrebno za kvaliteten trening.

Vse informacije o naši dejavnosti dobite na Facebook strani, Instagram profilu ter na spletni strani našega društva, pokličete pa lahko tudi predsednika kluba Bojana Rusjana na telefonsko številko 041 545 109.

Lep športni savate pozdrav – Salut!

Avtor: Savate klub Domžale; Foto: Savate klub Domžale

Tagi