ŠAMPIONSKO: Marjan Bolhar na prestižnem tekmovanju v Avstraliji osvojil šampionski pas!

Pravkar smo prejeli informacijo, da je domžalski šampion Marjan Bolhar, ki se te dni mudi na prestižnem tekmovanju v kickboxingu v Melbournu v Avstraliji, osvojil šampionski pas organizatorja. Kot prvi Slovenec, ki se je udeležil tega prestižnega tekmovanja, je zmagal v dveh kategorijah in k svojim dosedanjim prestižnim naslovom dodal še enega – šampionski pas v kickboxingu Oceania open Championships WAKO 2018.

Od 16. do 18. marca v Melbournu v Avstraliji poteka prestižno tekmovanje v kickboxingu, ki se ga je kot prvi Slovenec udeležil Domžalčan Marjan Bolhar iz Kluba borilnih veščin Domžale in reprezentant Kickboxing zveze Slovenije. Na tem prestižnem tekmovanju Marjan ni poznal poraza, saj je v odličnih borbah zmagal v dveh kategorijah. Po dveh šampionskih pasovih wako v kickboxingu, ki ju je osvojil na Torontoprosupershowu oziroma v Kanadi leta 2014 in 2015 in tretjem mestu na Ameriškem odprtem kickboxing prvenstvu v Las Vegasu leta 2016, je letos dodal še šampionski pas v kickboxingu Oceania open Championships 2018 WAKO.

Marjan se bo pred odhodom domov srečal še z Arnoldom Schwarzeneggerjem, ki je organizator tega največjega športnega festivala v Avstraliji. Festival postreže z več kot 40 različnimi športnimi dogodki in aktivnostmi in z več kot 10.000 profesionalnimi in amaterskimi tekmovalci različnih športnih disciplin, ter z obiskom velikega števila obiskovalcev. Marjan se v domovino vrne v petek, 23. marca 2018 v popoldanskih urah.

Čestitkam domžalskemu šampionu Marjanu Bolharju, za osvojen šampionski pas v Avstraliji, se pridružuje tudi naše uredništvo!

Miha Ulčar; Foto: osebni arhiv Marjana Bolharja

Tagi