Rumeni bojevniki odločno zakorakali novim izzivom naproti

Poletnega premora je konec, saj so se domžalski nogometaši danes spet zbrali na skupnem treningu. Ob odličnem razpoloženju in opazno visoki delovni vnemi so rumeni bojevniki odločno zakorakali novim izzivom naproti.

Pod vodstvom trenerja Simona Rožmana se je zbralo 23 nogometašev, upravičeno so manjkali Senijad Ibričić, Shamar Nicholson, Gaber Dobrovoljc, Amedej Vetrih, Petar Franjić in Nermin Hodžić, ki so dobili še nekaj prostih dni. Moštvu bodo že od prvega dne priprav priključeni lanskoletni mladinci Adam Gnezda Čerin, Blaž Urh, Denis Tubić in Luka Guček, enako velja tudi za Daria Kolobarića in Jošta Urbančiča, ki bosta v prihodnje še imela pravico nastopa za mladinsko ekipo. Z moštvom so vadili tudi Kristijan Šipek, Marko Huč, Gaber Petric in Lovro Vrandečič, ki so v minuli sezoni kot posojeni nogometaši nastopali za Dob oziroma Zarico.

Poleg zgoraj omenjenih so bili na današnjem treningu prisotni še Dejan Milić, Tilen Klemenčič, Matija Širok, Lovro Bizjak, Agim Ibraimi, Žan Žužek, Andraž Kirm, Ajdin Mulalić, Dario Melnjak, Matija Rom, Miha Tetičkovič, Emir Azemović, Rubin Hebaj in Zeni Husmani.

Pripravljalno obdobje imamo v celoti zastavljeno, tako da smo zelo mirno, a z visoko delovno vnemo začeli z aktivnostmi za novo sezono. Fantje so na zbor prišli dobro pripravljeni, spočiti, predvsem pa željni dela. Imeli bomo odlične pogoje za treniranje, za kar bi se v prvi vrsti zahvalil vodstvu kluba. Še naprej bomo stremeli k temu, da bi kazali prepoznavno napadalne, dinamične in agresivne igre, s katerimi želimo ustvarjati vse pogoje za napredek kluba in naših nogometašev. Vsekakor se že vsi veselimo dela, predvsem pa prihajajočih izzivov, ki se bodo zvrstili že kmalu,“ je po prvem treningu v novi sezoni dejal trener Simon Rožman, ki v primerjavi z lansko sezono danes ni mogel računati na Marka Alvirja.

Hrvaški vezist namreč še ureja svoj klubski status s praško Slavijo, a obstaja možnost, da se kmalu znova priključi naši zasedbi. Luka Žinko, Senad Jarović in Kristjan Sredojević ne bodo več nosili domžalskega dresa, saj jim je ob koncu meseca maja potekla pogodba. Vsem se iskreno zahvaljujemo za njihov doprinos k našim rezultatom v preteklosti in jim v prihodnje želimo veliko uspehov.

Veseli smo, da smo se znova zbrali. Premor je bil kratek, a dovolj dolg, da smo se spočili in nabrali novih moči. Sezona, ki prihaja, bo polna novih izzivov, a se jih vsi že veselimo. Vemo, kakšni so naši cilji, zato je pomembno, da v pripravljalnem obdobju opravimo vse, kar nam je zastavil naš strokovni štab. Nedvomno se že veselimo prvih tekem, a je do tja še daleč,“ je dejal Lovro Bizjak, ki bo skupaj s soigralci v tem tednu opravil šest treningov, zasedbo rumenih pa že v soboto čaka prva prijateljska tekma. Ob 18. uri se bodo v Domžalah pomerili z mladinsko ekipo, ki je pred dvema tednoma pod moštvom trenerja Darka Birjukova osvojila naslov slovenskih mladinskih pokalnih prvakov.

Tagi