Zmagovalni plesni koraki v Domžalah niso več skrivnost

Že tretje leto zapored, v plesni dvorani Srednje šole in gimnazije Domžale, s pomočjo profesionalnih in srčnih plesnih učiteljev, postajajo plesni vrhovi vedno bolj dostopni tudi mlajšim plesalcem, ki si želijo novih plesnih znanj in veščin.

Energičnost, entuziazem ter izjemna predanost, združene z bogato zakladnico plesnih znanj in izkušenj, so odlike učiteljev plesa, ki s strokovnim pristopom, zagnanostjo in pa neizmerno ljubeznijo do plesa, skupaj z zagnanimi plesalci, pišejo zgodbe o uspehu. Združeni pod okriljem priznane plesne šole Bolero, poznane po svojem odličnem delovanju, kvaliteti in skrbi za plesno znanje vseh generacij, navdušeni učitelji pomagajo uresničiti želje tako občasnim rekreativnim plesalcem, kakor tudi ambicioznim posameznikom, ki si od plesa želijo mnogo več.

Ljubitelji plesnih ritmov lahko svoje plesno znanje nenehno izpopolnjujete in nadgrajujete pod okriljem ene izmed najuspešnejših plesnih šol v Sloveniji, ki s svojo 32 letno tradicijo strokovnega, profesionalnega in srčnega prenosa znanj, ter ljubeznijo do plesa, navdušuje tako najmlajše, kakor tudi starejše. Sočasno pa več kot uspešno deluje tako na tekmovalnih, kakor tudi na rekreativnih področjih plesa.

V plesni dvorani Srednje šole in gimnazije Domžale, bo nadarjena plesalka Lana Smolnikar, Domžalčanka, ki je osvojila številna priznanja in lovorike med drugimi tudi laskavi naziv Športnica leta Domžal, delila svoje plesno znanje in izkušnje z otroki, dijaki in pa študenti, ki boste želeli svoje plesno znanje in pa veščine preizkusiti v številnih plesnih programih. Izbirali boste lahko med rekreativnim otroškim programom, ki je namenjen otrokom od 7-12 leta starosti, jazzom, showdancom in pa modernimi plesi, ki so namenjeni malce starejšim. Odrasli pari se lahko pridružite družabnim plesom, ki so posebej namenjeni odraslim parom, medtem, ko dame med 45 in 75 letom starosti lepo vabljene, da preizkusite program »S plesom do zdravja«, ki je snovan z večjim poudarkom in skrbjo namenjeno zdravju. V ritmu latino glasbe in evergreenov boste tako krepile vaša telesa in se preko enostavnih plesnih elementov ter energije povezale s seboj. Odgnale boste bolečine in pregnale demenco, ki dan za dnem postaja vse večja težava med starejšo populacijo.

Preizkusite se v različnih plesnih korakih, odkrijte svoje plesne talente in spoznajte skrite potenciale s pomočjo profesionalnih in srčnih plesnih trenerjev, ki poučujejo pod okriljem Plesne šole Bolero, (tudi) z unovčitvijo turističnih bonov, ki jih lahko koristite tudi v Domžalah.

Dragi Domžalčani, čas je, da ples požene srce in poboža dušo. Prišel je čas za nov trenutek v vašem življenju.

Povezave:

Kontakt:

Naročnik oglasa: Plesna šola Bolero

 

Tagi