Drage dame, želite osvojiti osnove samoobrambe?

Delavnica samoobrambe za ženske z Marjanom Bolharjem

V soboto, 17. oktobra 2020, od 18.30 do 21. ure bo v Plesni šoli Miki potekala delavnica samoobrambe za ženske, ki jo bo vodil Marjan Bolhar, Domžalčan in velik človek katerega poslanstvo je predajanje znanja tako odraslim kot tudi otrokom in mladini. Delavnica “Nič nas ne sme presenetiti” je prilagojena covid ukrepom in bo izvedena brez fizičnih stikov.

Dogodek je namenjen:

  • dekletom, gospodičnam, ženam, skratka damam,
  • osvajanju osnov samoobrambe,
  • pripravi na vse mogoče situacije s katerimi se lahko srečamo v življenju,
  • zavedanju lastnih sposobnosti in skrbi zase,
  • dvigu samozavesti z osvojenim novim znanjem.
Termin: sobota, 17. 10. od 18.30 do 21.00 
Lokacija: Plesni center Miki, Kamniška cesta 24a, 1235 Radomlje
Udeležba na delavnici: 15,00 €
Izkušnja z delavnice: neprecenljiva

Obvezna je prijava do 14. 10. – TUKAJ.

Vaš prihod pričakujemo ob 18.15 uri. Oblecite športno opremo, nadenite športne copate, s seboj prinesite bidon z vodo in brisačko.

Za covid varno izvedbo delavnice bo poskrbljeno v skladu s priporočili pristojnih organov, in sicer bo izvedena v veliki dvorani z ohranjanjem primerne razdalje do drugih, hkrati pa bomo zadostili namenu delavnice in usvajanju veščin samoobrambe brez kontakta. Razkuževanje površin in rok, zračenje, maske na hodnikih in podobno pa so v Plesnem centru Miki itak stalnica.

Marjan Bolhar je 10-kratni državni prvak v kickboxu, kjer ima osvojenih že več evropskih in svetovnih pokalov ter je v okviru organizacije WAKO kickboxing osvojil že tri kontinente. Svoje znanje in izkušnje redno predaja na člane (domžalske) ekipe TeamBolhar s katerimi dosega dobre rezultate. Marjan je mož, očka dveh fantov in ene deklice, borec, poklicni gasilec in predvsem oseba z velikim srcem. Ljubezen do športa, trdo delo in predanost so ga oblikovali kot ga poznamo. Obožuje stik z ljudmi, njegovo poslanstvo je predajanje znanja tako odraslim kot otrokom in mladini, tudi s posebnimi potrebami. Navdušujejo ga pozitivne stvari in dogodki. Njegova misel: Ženske najbolj potrebujejo samoobrambo, moški so že po naravi močnejši.

Tagi