Domžalsko drsališče odpira svoja vrata

Domžalsko drsališče prične z obratovanjem ta petek, 10. decembra 2021, od 15. ure dalje. 

Da bo lahko drsališče letos nemoteno obratovalo, vas na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale že sedaj naprošajo za veliko razumevanja in potrpežljivosti pri obisku, saj bodo skrbeli za spoštovanje vseh določil odlokov Vlade Republike Slovenije in priporočil NIJZ.

Za obisk drsališča bo potrebno izpolnjevanje pogoja PCT (za starejše od 12 let), kar bodo preverjali že ob vstopu na drsališče.

Obvezna bo tudi uporaba zaščitnih mask za vse obiskovalce. 

Zaradi zagotavljanja varnosti in omejevanja možnosti širjenja koronavirusa, bodo število obiskovalcev, ki se lahko nahajajo na drsališču, omejili na 150 in sicer 100 na drsališču in 50 ob drsališču.

Drsališče bo med tednom obratovalo od 15. do 19. ure, med vikendi pa od 10. do 19. ure. Tako kot vsa leta, bo tudi letos možna izposoja drsalk in drsalnih pingvinov.

Samoorganizirano izvajanje športno rekreativne dejavnosti v skupini je začasno prepovedano razen za skupine ožjih družinskih članov ali članov skupnega gospodinjstva.

“Verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo omogočiti veliko lepih trenutkov našim otrokom, zato vas še enkrat prosimo za spoštovanje vseh vladnih ukrepov ter veliko razumevanja in potrpežljivosti, v kolikor se zgodi, da bo ob kakšnem obisku drsališče polno,” so pred odprtjem domžalskega drsališča zapisali na spletni strani Zavoda za šport in rekreacijo Domžale.

Preverjanje izpolnjevanja pogoja PCT: Preverjanje izpolnjevanja pogoja se opravlja z vpogledom v ustrezno dokazilo in ob predložitvi veljavnega osebnega dokumenta na vstopnih točkah.

Osebam, ki PCT pogoja ne izpolnjujejo, se ne dovoli vstop na drsališče.

Miha Ulčar; Foto: Zavod za šport in rekreacijo Domžale

 

Tagi