Radomljanke na svoji zelenici gostile Američanke

Torkovo popoldne, 19. avgusta 2014, je bilo v Športnem parku Radomlje ne le nogometno, marveč tudi mednarodno obarvano. Naše članice so namreč odigrale zadnji pripravljalni obračun pred pričetkom sezone 2014/15 z ekipo Univerze Johns Hopkins, ki slovi po raziskovalnih in akademskih dosežkih, z njo pa je povezanih kar 36 prejemnikov Nobelovih nagrad.

Dekleta JHU se skupaj s strokovnim vodstvom in nekaterimi starši mudijo v Evropi na predsezonskih pripravah, v sklopu katerih so odigrale srečanje tudi z našimi dekleti. Seveda rezultat na omenjenem srečanju ni bil v ospredju, je pa bila tekma dober pokazatelj pripravljenosti obeh ekip, ki bosta v prihodnjih dneh pričeli z nastopanjem v tekmovanjih. Srečanje se je končalo z zmago gostij, ki so prikazale veliko nogometnega znanja, a naša dekleta niso zaostajala. Po tekmi je sledilo druženje ter sklepanje novih poznanstev in prijateljstev ob dobrotah z žara in verjamemo, da se bodo gostje z veseljem vrnili v naše kraje in kot so obljubili, morda že prihodnje leto.

Dogodek je privabil lepo število gledalcev, ki so z zanimanjem spremljali prijateljski obračun, tekma pa je bila nekaj posebnega tudi za naša dekleta in ne bomo prav nič presenečeni, če bo katera izmed njih šla po stopinjah Pamele Begić in nastopala za svojo univerzo onkraj luže.

Velika zahvala gre celotni odpravi ameriške ekipe, g. Arhu in vsem prostovoljcem našega kluba, ki so pomagali pri organizaciji čudovitega dogodka.

Oglejte si celotno fotogalerijo z dogodka (Foto: Rok Zore)

Avtor: Uroš Juračič; Foto: Rok Zore (ŽNK Radomlje)
Tagi