Radomljani v zadnjem krogu proti Dravi

Radomljani so po zmagoslavju v Kranju (0-2) že osvojili naslov prvakov v II. SNL, v soboto pa jih čaka še zadnje dejanje letošnje sezone. V 27. krogu se bodo pomerili s ptujsko Dravo, po tekmi pa bo sledilo tisto najslajše – podelitev pokala.

Rumeni gredo v tekmo povsem sproščeno, vseeno pa bo tekma imela tekmovalni naboj. Drava in Aluminij se namreč še borita za drugo mesto, ki pelje v dodatne kvalifikacije za uvrstitev v prvo ligo. Drugouvrščeno moštvo v drugi ligi se bo pomerilo z devetouvrščenim moštvom iz prve lige. Trenutno bolje kaže Aluminiju, ki ima točko prednosti pred Dravo.

Tekma bo torej še zanimiva. Nobena od ekip nima težav s kaznimi, vračajo pa se tudi igralci, ki so imeli težave s poškodbami. Odprt je tudi lov na najboljšega strelca prvenstva, kjer s 14 goli vodita Lovro Bizjak (Aluminij) in Dejan Sokanović (TKK Tolmin). Najboljši strelec Radomljanov se nahaja na četrtem mestu. Dušan Stoiljković je zadel devetkrat, za petami pa sta mu Liridon Osmanaj in kapetan Igor Barukčič, ki sta zadela po osemkrat.

Kalcer Radomlje in Drava Ptuj sta se letos dvakrat že pomerila. V osmem krogu je Drava na Ptuju premagala rumene z 2-1, v prvem spomladanskem krogu (17. krog) pa sta se tekmeca v Radomljah razšla brez zadetkov.

Vse navijačice in vsi navijači ste lepo vabljeni na sobotno tekmo, ki se prične ob 17h. Ob vhodu vsa bo pričakalo navijaško presenečenje, po tekmi pa bo seveda sledila še podelitev pokala. Po uradnem delu pa se boste lahko skupaj z igralci proslavili uvrstitev v prvo ligo.

Avtor: NK Kalcer Radomlje; NK Kalcer Radomlje
Tagi