Radomljani v svoje rumeno – črno gnezdo uspeli zvabiti Marka Goloba

V Radomljah so bili ob koncu prestopnega roka sila dejavni. V svoje rumeno – črno gnezdo so uspeli zvabiti sila obetavnega nogometaša in med drugim tudi reprezentanta Slovenije. Mark Golob prihaja iz ljubljanske Ilirije.

Iz radomeljskega nogometnega kluba so sporočili, da Mark Golob velja za obetavnega krilnega nogometaša, ki je v Iliriji pustil ogromen pečat. Bil je motor ekipe tako v kadetski, kot tudi sedaj v mladinski selekciji. Za kadete je Mark zapisal 49 nastopov in dosegel tudi 24 zadetkov, medtem, ko je za mladince odigral 35 tekem in dosegel šest zadetkov. Mark ima odlično “levico” s katero bo vsekakor velika nevarnost za nasprotnikov gol. Golob trenutno trenira s člansko ekipo vsekakor pa bo veliko pripomogel tudi v mladinskem moštvu.

Mark Golob, ki je z NK Kalcer Radomlje že podpisal profesionalno pogodbo, je še en dokaz v nizu prestopov, ki napovedujejo in potrjujejo vizijo Radomelj. Že tako mlado in perspektivno člansko moštvo sta v zimskem prestopnem roku okrepila še Golob in Kregar, ki veljata za obetavna nogometaša in sta med drugim tudi reprezentanta.

Miha Ulčar; Foto: NK Radomlje

 

Tagi