Radomljani kljub odlični igri doživeli poraz na prvi tekmi

V soboto, 4. avgusta 2018, je v Športnem parku Lendava potekalo srečanje prvega kroga druge slovenske nogometne lige. Rumeni bojevniki so se odpravili na gostovanje v Lendavo, kjer so se pomerili z ekipo nogometnega kluba Nafta. Naši fantje so na srečanju prikazali odlično predstavo ter skozi celotno tekmo diktirali ritem igri. Vseeno so na koncu nesrečno izgubili z izidom 1:0.

Nermin Bašić je od prve minute v igro poslal Adama, Halilovića, Mornarja, Jazbeca, Jakovljevića, Trdina, Cerarja, Primca, Hajrića, Pergerja in Kondića. Naši fantje so zelo pogumno stopili v srečanje in si takoj začeli ustvarjati priložnosti, žal pa jim je v zaključku zmanjkalo nekaj sreče. Prvi polčas se je tako končal z izidom 0:0.

Gledalci v Lendavi so tudi v drugem polčasu spremljali podobno sliko. Rumeni bojevniki so z lepo in kombinatorno igro še vedno prihajali do priložnosti, žal pa zadetka niso uspeli doseči. So pa bili po eni prekinitvi natančni domačini, ki so tako prišli v vodstvo z 1:0, ki so ga zadržali do konca srečanja. Našim fantom čestitamo za odlično igro, priložnost za prvo zmago pa bo že v soboto, ko v goste prihaja ekipa nogometnega kluba Krka. Že sedaj vas vabimo, da naše fante v čim večjem številu podprete na prvi domači tekmi v tej sezoni.

NK NAFTA : NK KALCER RADOMLJE 1:0 (0:0)

Adam, Halilović, Jazbec, Mornar, Jakovljević, Trdin (Gomara), Cerar (Nuhanović), Primc, Hajrić, Perger (Veselaj), Kondić.

Avtor: NK Kalcer Radomlje; Foto: NK Kalcer Radomlje

Komentarji uporabnikov
Tagi