Prvi festival košarke navdušil udeleženke

Za nami je prvi festival košarke, namenjen predvsem našim najmlajšim deklicam, ki v šoli košarke spoznavajo prave košarkarske trike.

Poleg »domačih« ekip iz Osnoven šole Trzin (dve ekipi), OŠ Preserje pri Radomljah, OŠ Venclja Perka, so sodelovale tudi »gostujoče« ekipe iz košarkarski šol Panter Ilirija (dve ekipi) in Črnomlja.

Festival je združeval košarko in ustvarjalnost, saj so se dekleta pomerila tako v igranju košarke, kot v ustvarjalnemu navdihu barvanja hišic. Premore je zapolnil bogat spremljevalni program s praktičnimi nagradami za najbolj uspešne. Videli smo najbolj natančnega očka v metanju prostih metov z boksarskimi rokavicami in najštevilčnejšo družino, ki se je udeležila dogodka, štela je kar sedem članov.

Tokrat je bila v ospredju predvsem zabava in druženje, rezultati pri vsem tem niso pomembni. Videli smo lahko zavzete boje, vzpodbujanje staršev in veselje otrok in to je najbolj pomembno ter nam daje navdih, da bomo festival še večkrat ponovili.

Na koncu se zahvaljujemo vsem, ki so nam pomagali pri izvedbi dogodka, še posebej glavnemu podporniku podjetju JUB in našim starejšim deklicam, ki so zavzeto pomagale pri vsakem delu.

S pekarskimi posladki so nam pomagali Žibertovi, pijača CocaCola HBC, praktična darila Dnevnik, Telekom Slovenije, Orbico in Filc Mengeš.

Avtor: ŽKK Domžale; Foto: ŽKK Domžale
Tagi