Prvenstvo Slovenije v mnogoboju za pionirje in pionirke do 12 let

V nedeljo, 29. maja 2016 je stadion v Domžalah gostil mlade atlete do 12 let, ki so se na državnem prvenstvu pomerili v atletskem četveroboju (mnogoboju). 139 mladih atletov iz vse Slovenije je uspešno opravilo s tekom na 60 metrov, skokom v daljino iz cone, metom vortexa, za konec pa še v zaključnem teku na 300 m.

Sodelavci v Atletskem društvu AS, številni sodniki in prostovoljci smo zaupano nalogo prevzeli s ciljem, da se tudi tokrat predstavimo kot dober organizator. Zadovoljstvo nastopajočih mladih atletov je največja nagrada vsem sodelujočim na prireditvi. Tekmovanje je potekalo v skladu z urnikom, s pozitivno energijo na tekmovališčih in pohvale vredno spodbudo iz tribune, ki je vseskozi spodbujala mlade športnike k čimboljšim dosežkom.

Zaključek naše prireditve in svečano proglasitev najboljših pa je oplemenitila svetovna atletska zvezda Merlene Ottey. Jamajška atletinja s slovenskim državljanstvom, ki je v svoji bogati karieri osvojila 9 olimpijskih medalj in 21 medalj s svetovnih prvenstev, je najboljšim ekipam podelila zaslužena priznanja.

Zahvala vsem sodelavcem za velik prispevek k našemu skupnemu uspehu, Timingu Ljubljana in sodniški službi za korektno opravljeno delo ter številnim prostovoljcem, kot nepogrešljivi dodani vrednosti.

V nagovoru ob svečani otvoritvi je direktor Zavoda za šport Uroš Križanič vse udeležence pozdravil s spodbudo in potrditvijo, da Domžale vedno znova opravičujemo naš slogan – mesto športa. Vsekakor pa je potrebno pohvaliti tudi velikodušno pomoč Nogometnega kluba Domžale, ki je vsekakor del našega organizacijskega uspeha. Hvala vsem!

Seveda pa ne gre brez sponzorjev. Posebna zahvala velja Občini Domžale, Zavodu za šport Domžale, Enzo grafiki, Gostišču Kanja in Prodniku.

V obsežni fotogaleriji avtorja in fotografa na prireditvi Jureta Škrlja si lahko ogledate utrinke s nedeljske prireditve.

Atletsko društvo AS, v poslanstvu kraljice športa.


REZULTATI

FOTOGALERIJA

Avtor: Jure Škrlj, foto: Jure Škrlj
Tagi