Prve ne pozabiš nikoli, zmage namreč

Za naše Žensko košarkarsko društvo LEDITA se je v soboto 17. oktobra 2015, začelo popolnoma novo poglavje. Članska ekipa JASMIN SPORT LEDITA je že na svoji prvi uradni tekmi zabeležila svojo prvo zmago v tekmovanju 2. SKL za ženske in s tem začela pisati zgodovino našega društva.

Vsekakor smo komaj čakali začetek sezone, vendar brez treme tudi tokrat ni šlo. Po malce zmedenem začetku tekme, se je v drugi četrtini le izteklo kot smo želeli. Igrale so vse igralke in se je tako kar lepa paleta igralk zabeležila med strelke za prvo zmago. Prvi dve točki je dosegla Lučka Kantarević in se s tem zabeležila kot prva igralka, ki je dosegla točke na uradni tekmi za ekipo JASMIN SPORT. Poseben čar naše prve tekme pa je bilo igranje v Hali komunalnega centra Domžale, kjer se je po zelo dolgem času ponovno odigrala "ženska" košarka. S tem se je sodelovanje s KK Helios Suns Domžale samo še okrepilo in strmimo h skupnemu cilju – popularizacija košarke na lokalnem področju. Da so nam omogočili igranje v Hali komunalnega centra Domžale se jim najlepše zahvaljujemo, kot tudi Občini Domžale ter Zavodu za šport in rekreacijo Domžale.

Vsekakor brez naših poslovnih partnerjev ne bi šlo. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo podjetju Tosama d.o.o z blagovno znamko JASMIN SPORT, podjetju AS DOMŽALE, Moto center d.o.o. , Športnem centru FIT FIT Domžale, Tovarni Organika d.o.o., Računovodske storitve OSTERMAN, vsem našim podpornikom in prostovoljcem. Hvala, da ste del nas in z nami ustvarjate zgodovino.

Se vidimo pod koši.

Avtor: Elvira Rošič Ključanin; Foto: ŽKD Ledita; Video: Why Nervoza
Tagi