Priznani MMA borec Bor Bratovž v centru Domžal odprl DOUBLE B GYM

Mojster borilnih veščin in priznani MMA borec Bor Bratovž je v drugem nadstropju Tuš centra v Domžalah (nekdanji Vele) odprl svoj DOUBLE B GYM. Gre za klub, ki ga je odprl z namenom, da mlade usmeri na športno pot, jim pokaže kaj je MMA šport in da ta šport približa tudi širši množici.

Domžalčan Bor Bratovž se je z borilnimi veščinami srečal pri šestih letih, ko je pričel trenirati karate, nadaljeval z boksom, kasneje pa je presedlal v mešane borilne športe World Freefight Challenge (WFC), ki so sinonim za atraktivne spopade mojstrov borilnih veščin. "Fight" do konca. V WFC ringu se borci borijo po pravilih MMA (Mixed Martial Arts) in K-1. MMA pravila dovoljujejo borbo na parterju, dovoljeni pa niso udarci v genitalije, zatilje, udarjanje z glavo, grizenje, dreganje s prsti v oči. Borec lahko slavi s predajo nasprotnika (k temu najpogosteje pripeljejo poteze, kot so vzvodi, ključi …), s prekinitvijo sodnika ali sodniško odločitvijo po koncu borbe, ki po pravilih MMA traja tri runde po pet minut.

V DOUBLE B GYM so po besedah Bora Bratovža vabljeni vsi (ne glede na starost in spol), ki bi se radi kaj naučili, se rekreirali in naredili nekaj zase. Na treningih, ki bodo potekali od ponedeljka do petka, se bodo lahko učili veščin MMA-ja in boksa.

Prostori DOBUBLE B GYM se nahajajo na Mestnem trgu 1 v centru Domžal, v drugem nadstropju Tuš centra v Domžalah (vhod se nahaja v zunanjem prehodu med športno dvorano in trgovskim delom). Točni urniki vadb pa bodo na voljo čez dober teden dni.

Več informacij dobite na e-naslov: borbratovz.mma@gmail.com

Bora pa lahko spremljate tudi na facebook profilu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi