Pripravili sprejem odličnemu borcu v kickboxingu Marjanu Bolharju

Včeraj zvečer je bilo v Dobu pri Domžalah veselo, saj se je domov vrnil njihov domačin in odličen borec v kickboxingu Marjan Bolhar, ki je na Svetovnem prvenstvu v Turčiji v kategoriji kick lightu zasedel odlično 3. mesto. Prav tako je bil izbran za najboljšega borca v tej disciplini, za kar je bil nagrajen z velikim pokalom.

Marjanovi sorodniki, sodelavci, gasilci, prijatelji in krajani so mu ob povratku pred gasilskim domom v Dobu pripravili sprejem, kjer so mu izrekli dobrodošlico in čestitke ob njegovem uspehu, ki ga je dosegel v Turčiji. Seveda ob tej priliki ni manjkala tudi torta, ki jo je za to priložnost spekla domačinka. Prav tako se je iz harmonike razlegala glasba, za kar je skrbel domači harmonikar Domen Košič. Marjan na sprejemu tudi ni skrival solz, ki so mu pritekle ob pogledu na pokal, za kar je dolgo in trdo garal.

Na tem tekmovanju je imel Marjan tudi malo smole, saj mu je v polfinalu njegov nasprotnik poškodoval koleno, tako da se ni moral boriti za drugo mesto, saj je bila poškodba kolena prehuda.

Marjanu čestitamo za odličen uspeh, obenem pa mu želimo čim hitrejše okrevanje.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Janez Ravnikar
Tagi