Priprave ŽNK Radomlje – Pula 2015

V petek, 21. februarja 2015, so se naše igralke vseh ekip odpravile na priprave v Pulo. V Športni park Radomlje pa so se vrnile v ponedeljek, 23. februarja 2015.

Petek, 20.2.2015
V petek so se ob 11.30 igralke in trenerji vseh ekip (DU11, DU13, DU15, DU17 in ČLANIC) zbrali v Športnem parku Radomlje in ob 12.00 pričeli s treningom. Po opravljenem treningu so se z avtobusom odpravili proti Puli, kjer so se po prihodu v hotelu razporedili po sobah in odšli sprehod do nogometnega igrišča, kjer so trenirali v času priprav. Sledila je večerja, tačas pa so se jim v hotelu pridružila tudi ostala dekleta. Sledil je zabavni večer, vse punce pa so nato hitro zaspale, saj jih je čakala naporna sobota.

Sobota, 21.2.2015
V soboto dopoldan so vse ekipe opravile trening na nogometnem igrišču v neposredni bližini hotela. Sledilo je kosilo in počitek. Popoldan so se članice odpravile na tekmo v Banjole, kjer so se pomerile z ekipo Moravč, preostale ekipe pa so opravile trening v Puli. Članice so se na srečanju odrezale odlično in ves čas parirale kadetsko/mladinski ekipi NK Moravč, v zaključku srečanja pa so fantje dvakrat zadeli in zmagali. Dekleta so s strani gledalcev požela kar nekaj simpatij, nad njihovim znanjem pa so bili navdušeni tudi fantje, ki so izrazili željo po ponovnem odigranju kakšne tekme. Trener Milomir Mandić je bil s predstavo varovank upravičeno zadovoljen, zahvalil pa se je tudi Moravčanom za odlično in fer predstavo ter vodstvu kluba za možnost igranja in organizacijo tekme. Po prihodu vseh ekip v hotel je sledila večerja, druženj, kjer so blestele predvsem deklice ekipe U11 in večerni počitek.

Nedelja, 22.2.2015
V nedeljo dopoldan smo na igrišču v Puli spremljali srečanje naše ekipe deklet U17 in ekipe U15 NK Moravče. Naše punce so povedle z 2:1, na koncu pa morale s končnih 2:4 priznati premoč fantom, ki so v zadnji četrtini srečanja rezultat obrnili v svojo korist. Tudi trener Meho Bašić je bil s prikazanim zadovoljen in pohvalil svoje igralke ter se zahvalil trenerju, ekipi in vodstvu NK Moravče za udeležbo na prijateljskem obračunu v Puli. Medtem so na pomožnem igrišču naše ostale ekipe opravile trening. Sledilo je kosilo, po kosilu počitek in nato še popoldanski trening. Po treningu so se nogometašice vrnile v hotel in pripravile na večerjo in družabni večer.

Ponedeljek, 23.2.2015
Dekleta so se zjutraj odpravila na tek ob obali, se najedla in odpravila na trening. Po treningu so spakirala svoje stvari, pojedla kosilo in se ob 13.00 odpravila na pot proti domu. Ob 16.30 je avtobus pripeljal v Športni park Radomlje, kjer so svoje hčere že težko pričakovali njihovi najbližji.

Peter Kristan, vodja priprav in mladinske nogometne šole ŽNK Radomlje:"Na pripravah smo se imeli odlično. Mislim, da ni punce, ki si nebi želela ostati še kak dan, dva ali tri dlje, ampak mislim da smo tudi te štiri (pre)kratke dni izkoristili tako za treniranje, kot tudi za spoznavanje in navajanje drug na drugega, kar je konec koncev tudi osnovni namen takšnih priprav. Super je opazovati igralke, kako se obnašajo in kaj počnejo tudi izven nogometnih igrišč in verjamem, da tako tudi v našem klubu pripomoremo k njihovi večji samostojnosti in osebnemu razvoju. S potekom priprav sem izjemno zadovoljen, rad pa bi se zahvalil prav vsem trenerjem, ostalim klubskim delavcem in staršem, da smo skupaj poskrbeli, da so dekleta lahko brezskrbno uživala na morju, mislim pa da smo dobro skrbeli tudi za obveščenost, saj smo se vseskozi redno javljali z aktualnimi novicami in fotografijami iz Pule. Rogla pa nas v prvih dneh avgusta verjetno že pričakuje …"

Oglejte si fotogalerijo s priprav.

 

 

Avtor: Uroš Juračič; Foto: ŽNK Radomlje
Tagi