Prijateljsko srečanje med veterani NK Radomlje in slovenskimi glasbeniki

Nogomet je moštvena igra z žogo in eden najbolj priljubljenih športov na svetu. Nogomet igrajo vse generacije, zadnja leta pa je uspešen tudi ženski nogomet. In kam po končani nogometni karieri z odličnimi igralci? Tisto, kar si počel leta, ne moreš obesiti na klin, kot stare kopačke in se delati, kot da nič ni bilo. Tako so se po vaseh in mestih začele ustanavljati veteranske nogometne ekipe, ki so nadaljevale z igranjem športa iz mladih let. Ena izmed teh ekip je tudi veteranska ekipa Nogometnega kluba Radomlje, v kateri igrajo nogometaši starosti + petintrideset let.

Veterani NK Radomlje so v četrtek, 11. junija 2020, na lepo urejeni zelenici v Športnem parku Radomlje gostili nogometno ekipo slovenskih glasbenikov, ki pod vodstvom Tomaža Klemenčiča pridno nabirajo kondicijo ter igrajo na številnih tekmah po slovenskih in tujih zelenicah.

Jože Potrebuješ, kapetan ekipe glasbenikov in Gregor Kosec, kapetan veteranov NK Radomlje.

Tekma med radomeljskimi veterani in glasbeniki je bila zelo zanimiva in razgibana, trajala je dvakrat po štirideset minut, na koncu pa je slavila ekipa glasbenikov, ki je s 3:2 premagala radomeljsko ekipo veteranov. Najprej je povedla ekipa glasbenikov, ki je hitro dosegla zadetek, malo pred koncem prvega polčasa pa so veterani NK Radomlje dosegli dva lepa zadetka ter odšli na odmor s prednostjo enega zadetka. V drugem polčasu se je razigral Čukov Jože Potrebuješ, ki je v dveh lepih pobegih v kratkem časovnem razmiku najprej izenačil na 2:2, kmalu zatem pa s ponovnim zadetkom spravil rezultat na končnih 3:2. Prednost ekipa glasbenikov ni izpustila do konca tekme, čeprav so imeli radomeljski veterani tri zelo dobre priložnosti, a je vratar glasbene ekipe z neverjetnimi reakcijami obranil svoja vrata nedotaknjena.

V Športnem parku Radomlje sta se na prijateljski tekmi pomerili ekipi veteranov NK Radomlje in slovenskih glasbenikov.

Predsednik NK Radomlje in vodja ekipe radomeljskih veteranov Matjaž Marinšek je za naš portal dejal, da je tekma potekala odlično, žal pa jim je zmanjkalo sreče. Čestital je za fair play igro vsem igralcem, ekipi glasbenikov pa čestital za zmago. Tomaž Klemenčič, vodja nogometne ekipe slovenskih glasbenikov nam je predstavil delovanje njihove ekipe, ki igra na domačih in tujih zelenicah, kjer so nanizali že veliko odličnih uspehov. Več pa v zgornjem videu.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar

Komentarji uporabnikov
Tagi