Prijateljski boks trening z nogometaši

V Klubu borilnih veščin Domžale ne poznajo počitka. V začetku meseca oktobra so imeli 3. klubski tabor, na enem izmed svojih treningov pa so gostili tudi selekcijo U12 nogometnega kluba Domžale s katerimi so opravili skupni boks trening.

Odlična Selekcija U12 Nogometnega kluba Domžale je z njihovim trenerjem Rok Švajgerjem obiskala članice in člane Kluba borilnih veščin Domžale, kjer so z njimi in njihovimi trenerji Matijem Lipovškom, Matejem Oparo in Marjanom Bolharjem opravili skupni trening. Kot so povedali v Klubu borilnih veščin Domžale je bilo vzdušje fenomenalno, pozitivna energija pa na vrhuncu …

4. in 5. oktobra 2014, je za članice in člane Kluba borilnih veščin Domžale potekal 3. klubski boksarski tabor. Program so popestrili tudi z dobrodošlico Andreja Repnika, člana reprezentantov Kickboxing zveze Slovenije, ki je nedavno osvojil 3. mesto na svetovnem mladinskem kickboxing tekmovanju v Italiji. Na tem tekmovanju sta se odlično odrezali tudi Hana in Teja Mihelčič, kateri sta vsaka v svoji kategoriji osvojili 5. Mesto.

Teden dni kasneje so v Olimju potekale članske priprave za reprezentante Kickboxing zveze Slovenije, ki sta se jih udeležila Petra Žejavac in Marjan Bolhar iz Kluba borilnih veščin Domžale. Novembra letos se bosta namreč udeležila evropskega prvenstva v kickboxingu, ki bo potekalo v Mariboru.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale.
Komentarji uporabnikov
Tagi