Pred zaključkom leta še ena okrepitev za Helios Suns

Po precej dinamičnem začetku zadnjega meseca v letu je v Domžalah še naprej živahno. Prihodu novega trenerja, Jakše Vulića in srbskega igralca Vuka Malidžana, sledi za ekipo še ena pridobitev. Danes se jim bo pridružil 24-letni ameriški center, Thomas Francis Knight, so v današnji izjavi za javnost zapisali v Klubu Helios Suns.

208-cm visoki igralec irskih korenin je zaključil šolanje na univerzi Notre Dame. Zanj so se v tej sezoni potegovali tudi v poljskem KKS Pro-Basket Kutno, v pretekli sezoni pa je igral v finskem Kataja Basket, kjer se je zapisal kot prvi bloker lige.

Helios Suns so po nedavnih spremembah v ekipi že poželi prve uspehe. Visoka zmaga nad Levice Patrioti v sklopu SIXT Alpe Adria Cup-a in zmaga v mestnem derbiju z Lastovkami, kažeta na ugodno klimo in obetata pozitivno nadaljevanje uspešno zastavljene zgodbe. »Že na začetku smo napovedali, da bomo morali v drugem delu sezone poiskati okrepitev na poziciji 5. Menim, da je Tom Knight prava izbira in da se bo hitro uigral ter v polni formi začel novo leto«, pojasnjuje Aleš Klavžar, predsednik kluba.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: www.kutno.net.pl
Tagi