Pred Radomljani je pestro pripravljalno obdobje

Člani NK Kalcer Radomlje bodo po krajšem premoru v ponedeljek, 13. januarja 2020, pričeli s pripravami na novo sezono. Pred fanti je zelo pestro pripravljalno obdobje, cilj tega pa je, da se zelo dobro pripravijo na kratek spomladanski del.

Radomljani v spomladanskem delu lovijo tako napredovanje v 1. SNL, kot tudi finale Pokala Slovenije. V polfinalu se bodo namreč pomerili z lendavsko Nafto. V polfinalu se bosta odigrali dve tekmi in sicer bo prva tekma na sporedu 18. marca v Radomljah, povratni dvoboj pa je na sporedu 8. aprila v Lendavi. Pot Radomljanov do polfinala se je pričela silovito, saj so najprej ugnali Dobrovce z 0:10. Nato je po podaljšku in po neverjetnem preobratu padla še Gorica. Kasneje pa so rumeni bojevniki spisali pravljico in si zaradi zadetka v gosteh zaslužili napredovanje v polfinale. Vse realne možnosti za napredovanje v finale obstajajo zatorej vsi navijači, čas je, da si rezervirate 18. marca in 8. aprila, saj bosta to posebna dneva.

Prav tako nogometaše v kratkem spomladanskem delu čaka kar nekaj težkih obračunov v 2. SNL. Zaradi tega se je strokovni kader odločil za zelo pestro pripravljalno obdobje: “Dolgčas fantom v nobenem primeru ne bo. Prilagamo vam seznam potrjenih prijateljskih srečanj in ob tem opominjamo, da lahko pride še do morebitnih sprememb,” so še zapisali v NK Radomlje.

Seznam prijateljskih srečanj:

  • 25.1. – Bravo
  • 29.1 – Olimpija
  • 1.2. – Tabor Sežana
  • 8.2. – Brežice
  • 22.2. – Krško

Miha Ulčar; Foto: NK Radomlje

 

Tagi