Pomladna sprostitev za ženske ali pare

V Plesni šoli Miki se zavedamo vse bolj hitrega načina življenja in posledično potrebe po učinkovitem preživljanju prostega časa, ki ga imamo vse manj. Zato smo v marcu za odrasle pripravili dve zanimiva dogodka, ki bosta poskrbela za sprostitev in zabavo.

Eden izmed dogodkov, ki se bo v Plesni šoli Miki odvil 12. marca je namenjen samo ženskam. Dogodek ''Oblikujem svoj styling in poznanstva'' bo popestril sobotno žensko dopoldne in vas ob tem tudi nekaj naučil. Vsaka ženska si namreč želi izgledati dobro in se v svoji koži in svojih oblačilih počutiti lepo. Vse pogosteje pa se nam zgodi, da stojimo pred omaro in ne vemo kaj obleči. V omari imamo po statistiki 70% oblek in dodatkov, ki jih ne nosimo. Ni potrebno, da trošimo denar in čas za nakup novih, rešitev lahko poiščemo v drugačni kombinaciji le-teh s pridihom svežine. Z nami bo modna stilistka Alenka Birk, ki vam bo iz dveh vaših prinesenih stylingov stilsko svetovala in osvežila vaš izgled, predlagala nove kombinacije, ki so primerne za vaš tip telesa. Druženje bomo pričele z zdravim napitkom. Svojo žensko energijo bomo prebudile z nežnimi jogijskimi vajami, ki jih bo vodila Simona Vrhovec. Za popestreno druženje in klepet smo v goste povabile še glasbenico Romano Kranjčan, ki bo z nami delila svojo izkušnjo biti ženska, mama, partnerka, prijateljica in glasbenica.

Če pa bi si želeli nekaj sprostitvenih trenutkov preživeti skupaj s svojim partnerjem, v vikendu od 11. 3. do 13. 3. 2016, v Kranjski Gori organiziramo Plesni vikend za odrasle. Pomlad je namreč čas, ko spet postaja počasi toplo, narava oživi, ljubezen je povsod okoli nas. Ravno zato je to pravi čas, da s svojim partnerjem/partnerico še poglobite svoj odnos, se ob tem zabavate, osvojite veliko novega plesnega znanje in se sprostite. Nastanjeni boste v Hotelu Kompas, kjer boste lahko uporabljali bazen, naši in zunanji pedagogi pa so za vas pripravili kar šest plesnih delavnic, dve večerni zabavi z animacijo in nastopi.

Za prijave na omenjene dogodke ali več informacij lahko obiščete spletno stran www.mikiples.com.

Avtor: Tjaša Derstvenšek; Foto: Plesna šola Miki, splet
Tagi