Po Londonu … Domžale

Atletski miting Mladi Asi atletike, sreda 30. 8. 2017

Največja atletska tekmovanja na najvišjem tekmovalnem nivoju potekajo v mesecu avgustu. Letošnje svetovno prvenstvo v Londonu bo ostalo v spominu po odlični organizaciji, ki je bila nadgrajena z zanimivimi obračuni najboljših svetovnih atletov.

Medtem, ko so se najboljši odpravili na zaslužene počitnice pa se bodoči mladi zvezdniki že zavzeto pripravljajo na jesensko tekmovalno sezono. In tradicionalni, tokrat že 4. atletski miting MLADI Asi ATLETIKE je za vse lepa priložnost, da pokažejo rezultate svojega trdega dela. 

Atletsko društvo AS je v svoji kratki zgodovini pripravil že nekaj lepih atletskih tekmovanj in sredin nočni miting je vsekakor prireditev, ki jo velja obiskati.

Uvod v tradicionalni miting bo že ob 17.00 uri, ko se bodo v okviru Atletskega pokala Slovenije pomerili tekmovalci v hitri hoji. Ob 18.00 pa bodo s tekmovanjem pričeli tudi udeleženci Atletskega mitinga Mladi AS-i atletike. Številni nastopi atletov, od najmlajših do članskih kategorij obetajo lep atletski dogodek.

In po Londonu se bo v Domžalah predstavila tudi mlada kamniška atletinja Agata Zupin, polfinalistka svetovnega prvenstva v teku na 400 m z ovirami in nosilka srebrne medalje z letošnjega mladinskega evropskega prvenstva. Nastop Agate, tokrat v teku na 300 m je lepa priložnost za njen nov vrhunski rezultat.

Ob povabilu k obisku naše atletske prireditve pa vabimo tudi mlade športnike, ki še niso imeli priložnosti tekmovati na atletski stezi.

Več informacij boste prejeli v razpisu in biltenu prireditve na spletni povezavi www.atletskodrustvoas.si.

Dobrodošli v družbo Mladih AS-ov!

Atletsko društvo AS 

Tagi