Po domžalskem drsališču so drsalci naredili zadnje kroge

Zima se že počasi poslavlja. Z njenim odhodom se bodo končale tudi vse zimske aktivnosti in radosti, ki jih nudi ta letni čas. Svoja vrata je zaprlo tudi priljubljeno domžalsko drsališče, kjer se je od začetka sezone drsanja pa do marca letos, na led z drsalkami podalo veliko število mladih in malo manj mladih.

V petek, 7. marca 2014, so na domžalskem drsališču drsalci naredili zadnje kroge v tej sezoni, saj je drsališče s tem dnem zaprlo svoja vrata. Da pa je bil zaključek sezone drsanja malo drugačen, je poskrbel Mladinski pihalni orkester Glasbene šole Domžale, da so drsalci zadnje kroge po drsališču naredili ob prijetni glasbi.

Ob zaključku sezone drsanja, nam je vodja domžalskega drsališča Peter Korošec povedal, da je v tej zimski sezoni drsališče obiskalo izredno veliko število drsalcev iz Domžal in tudi okoliških občin. Da pa drsališče ob dopoldnevih ni samevalo, so poskrbele osnovne šole, saj so na drsališče večkrat pripeljale svoje učence.

Svoje drsalke sedaj lahko pospravite v omaro, kjer bodo počakale na novo sezono drsanja. Vmes pa bodo ostali letni časi poskrbeli za druge aktivnosti in radosti …

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi