Pici & Pero, Moravška Mara ter še nekateri odlični športniki v ringu z Marjanom Bolharjem

Veliko mladih borcev iz Kluba borilnih veščin Domžale in športnikov iz drugih klubov se je v torek, 20. decembra 2016, zbralo v telovadnici Osnovne šole Venclja Perka v Domžalah, kjer so se družili z zvezdama socialnih omrežij Aleksandrom Repićem in Perom Martićem oziroma bolj poznana pod vzevkom PICI & PERO ter Marjanom Bolharjem. Dogodek se je odvijal v sklopu Marjanovega treninga in dobrodelnega projekta "A SI UPAŠ", tako da vsi, ki so si upali v ring s pravimi borci so bili zelo dobrodošli.

Na začetku je vse lepo pozdravila povezovalka dogodka Mateja Kegel Kozlevčar ter pred mikrofon povabila Tjašo Mencinger iz Podbrda, ki deluje v dobrodelni noti Trail Running Festival. Nato pa se je začel trening vseh navzočih. Najprej se je potrebno seveda tudi dobro ogreti. Na trening je prišla tudi edinstvena in edina Mara Vilar oziroma Moravška Mara ter veliko odličnih športnikov ter trenerjev iz drugih klubov, kot so Blaž Potočnik (aktualni evropski prvak v kickboxingu), Anže Merič Krnc (dvakratni mladinski prvak v olimpijskem boksu), Blaž Leben (trener), Jure Benčina, ki je trening v ringu tudi sodil (večkratni državni prvak v boksu) ter Petra Žejavac (večkratna državna prvakinja). Prišel pa je tudi Don Sergio.

Trening borbe so se odvijale v pripravljenem ringu, kjer je Marjan Bolhar bil borbe z ambasadorji dobrodelne akcije »A si upaš?«. Marjan Bolhar je dobesedno "do konca utrudil" Picija in Perota z boksarskim treningom. Tako smo v Domžalah imeli še en zanimiv športni dogodek za dober namen. Vsi trije so namreč ambasadorji prav posebnega športnega projekta v okviru katerega poteka tudi akcija A si upaš? Da bi bilo vse še bolj zanimivo, je lahko vsak od obiskovalcev dogodka imel možnost stopiti v ring z Marjanom, ki ni le izreden borec pač pa tudi človek z velikim srcem.

Včerajšnji izziv A SI UPAŠ? v družbi ambasadorjev dobrodelnega športnega dogajanja  je lepo minil. Z Marjanom sta se spopadli tudi Moravška Mara ter Eva Cocej  iz Anine Zvezdice, ki se je ob zaključku treninga zahvalili vsem, ki so se udeležili tega dobrodelnega dogodka, na katerem so zbirali hrano za Anino zvezdico, da bo med prazniki bolj prijetno družinam, ki so socialno ogrožene. Na koncu so se zahvalili vsem sodelujočim in obiskovalcem ter še posebej eni in edini Moravški Mari za izjemno trenersko spodbudo sodelujočih fantov. Še ena fantastična akcija, ki jo je pripravil Marjan Bolhar, ki je v zadnjih tednih v "ring" spravil že številne športnike, športnice in rekreativce.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Tagi